Antena Căutare

"Mirosea de s-a luat pielea de pe scaune". Delia, pusă la zid de Cheloo, pentru "alimentația abordată": "Ori renunți la ceapă, ori îl lași pe Bendeac la mijloc"

Deşi mai este atât de puţin până la de premiera noului sezon iUmor, spiritele s-au aprins deja între juraţi. Motivul? Ceapa roşie a Deliei. Orice ar fi, artista nu renunţă la ea, spre disperarea colegilor.

Deşi mai este atât de puţin până la de premiera noului sezon iUmor, spiritele s-au aprins deja între juraţi. Motivul? Ceapa roşie a Deliei. Orice ar fi, artista nu renunţă la ea, spre disperarea colegilor.

Pentru că îşi doreşte să ducă o viaţă sănătoasă, artista îşi pregăteşte masa, exact ca la ea acasă. A venit cu toate ingredientele pentru salată şi s-a pus pe treabă, spre exasperare colegilor:

"Există două variante, că sunt băiat bun: ori renunţi la ceapă, ori îl laşi pe Bendeac la mijloc", a avertizat-o Cheloo. Ce se va întâmpla? Staţi cu noi, duminică, pe Antena 1, de la ora 20:30.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Bendeac va agoniza în fața unui melc, în prima ediție a emisiunii ”iUmor”: "Bă, băiatule, tu realizezi unde s... Cheloo, la fel de sincer și în sezonul trei: "Nu cred că există absolut nimic ce nu aș putea spune. Am o nesimțire ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x