Antena Căutare

Mulțumim! Prima ediție iUmor din cel de-al treilea sezon a fost lider de audiență

Prima ediție a emisiunii iUmor difuzată duminică seara, între orele 20.28-23.04 a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Prima ediție a emisiunii iUmor difuzată duminică seara, între orele 20.28-23.04 a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 11,8 puncte de rating și 25,9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv cu o medie de 8 puncte de rating și 17,6% cotă de piață.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 8,2 puncte de rating și 16% cotă de piață, în timp ce ProTv s-a situat pe poziția secundă cu 7,7 puncte de rating și 15% cotă de piață.

Prima ediție a emisiunii ”iUmor”, care a fost difuzată la Antena 1 duminica, 5 martie, de la ora 20:30 a adus pe scenă, în fața juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo toate tipurile de umor, de la cel românesc, până la cel japonez sau american.

Dintre toți cei șapte concurenți, doar 4 au primit doi „da” și au intrat în aplicația iUmor, pentru a fi votați de public și a intra în competiția de finală. Membrii trupei japoneze ”Mask Performance” au avut un număr total atipic, care a implicat măști, dezbrăcat și o formă de umor mai puțin folosită la noi. Bianca Rotbășan, cu numărul ei de stand-up comedy l-a cucerit pe Mihai Bendeac, declarându-i iubirea, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când acesta i-a propus să meargă până la capăt și să se sărute cu el pe scenă. Pentru că prietenul ei era în sală, acesta a fost de acord, cu condiția să se sărute și el cu Delia. Dar, în cele din urmă, dorința lui Mihai nu a fost împlinită…

Coco Marinescu a venit și el cu un număr de stand-up inedit, aducându-l pe Micuțu în locul lui pe scenă. Acesta a făcut juriul să râdă cu lacrimi, făcând dificil momentul în care Delia, Mihai și Cheloo au trebuit să aleagă cui dau like – lui Micuțu pentru prestație sau lui Coco pentru o ideea pe care nu a mai avut-o nimeni înainte.

Busty Heart, din SUA a fost de departe cea mai neașteptată prezență la ”iUmor” din ediția de duminică. Pe lângă numărul „distrugător” de obiecte pe care le-a făcut bucăți cu sânii, ea a povestit la „iUmor” și despre experiențele pe care le-a avut în filmele „The Dictator” unde încearcă să-l ucidă pe Sacha Baron Cohen și în „Deported”, ce va fi lansat în curând.

A doua ediție, din 12 martie, de la ora 20:30 va aduce noi surprize atât juraților, cât și telespectatorilor Antena 1, care îi pot vota pe cei pe care îi doresc în finală pe aplicația iUmor, de dumincă seara până luni. Câștigătorul fiecărei ediții va fi anunțat în fiecare zi de luni, în cadrul Observatorului de la ora 16:00.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban

Perioada 5 martie 2017

"Iisus, Buddha şi Mahomed erau într-o cameră de cămin, toţi studenţi la ASE..." Religiile, în varianta lu' Mic... Micutzu a zis ceea ce toţi gândeam şi a propus ceva genial la iUmor: "Babele sunt spaima românului în biserică"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x