Căutare Live

Olga Pavlova este concurenta care l-a cucerit pe Mihai Bendeac. Rusoaica a venit la iUmor să spună cât de greu este să fii rus

Olga Pavlova este o rusoaică veritabilă, stabilită în Bulgaria. Din primul moment în care a pășit în platoul iUmor, Mihai Bendeac a fost fascinat de apariția ei.

Olga Pavlova

Pentru a se pune bine cu jurații, Olga Pavlova a spus, înainte de toate, că România este țara ei favorită.

''Cel mai bun lucru la est-europeni este că ei cred că a fi rus este un lucru bun, spunându-mi că îl iubesc pe Putin. Eu am venit aici ca să spun cu voce tare că nu toți rușii îl iubesc'', și-a început Olga Pavlova momentul.

''A fost singurul care a râs și a gesticulat dând senzația că e ok'', a spus Delia despre colegul său din juriu, Bendeac.

Vizibil emoționată, Mihai Bendeac a încercat să o încurajeze.

''Relaxează-te! Te iubesc! Fă-ți treaba!'', i-a spus Bendeac.

Din acel moment, glumele sale au stârnit mai multe râsete din partea celorlalți doi jurați, Delia și Cheloo.

''Îmi amintesc de timpuri când cineva flirta cu mine, mă gândeam că vrea să se culce cu mine. Acum când cineva vrea să flirteze cu mine, mă gândesc că vrea să îi dau like paginii lui de Facebook'', a fost gluma preferată a lui Cheloo.

Ce au spus jurații

Pușcașu Ștefan, cel mai în vârstă concurent care a pășit pe scena iUmor. La 77 de ani, are pregătit un bagaj întreg de g... Cristina Șchiopu, olteancă get-beget, a venit la iUmor să-și încerce norocul cu un număr de stand-up comedy...
Ultimele știri