Antena Căutare

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Moment inedit: „Și Cheloo ne-a avertizat de mult că toate-s la fel”

George Tănase și Ionuț Rusu încing ringul de dans, întruchipându-i pe Michael Jackson și Gică Petrescu. Număr lor de umor merge drept la țintă.

ionuț rusu în rolul lui gică petrescu și george tănase în rolul lui michael jackson Galerie
George Tănase și Ionuț Rusu pun în scenă un moment inedit | Antena 1

În ediția specială Previziunile anului 2024, categoria „Noi vorbim, nu gândim”, cea despre evenimente, au fost invitați Michael Jackson și Gică Petrescu.

iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2023. George Tănase și Ionuț Rusu, moment inedit pe scena iUmor: „Și Cheloo ne-a avertizat de mult că toate-s la fel.”

George Tănase și Ionuț Rusu au pus în scenă un număr cu totul inedit. Personajele interpretate de cei doi comedianți au stârnit aplauzele juriului și publicului.

Gică Petrescu, interpretat de Ionuț Rusu, a readus pe scena iUmor muzica românească de calitate. Acesta a fost însoțit pe scenă de fetele din balet, iar momentul său a fost întrerupt de Michael Jackson, interpretat de George Tănase.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Teodora Nedelcu i-a cucerit pe jurați cu un moment de comedie neagră: „Mă distrez de mor”

Deși, la prima vedere, cei doi artiști nu par să fuzioneze armonios, momentul celor doi comedianți a fost unul plin de savoare.

Scena s-a transformat în locul ideal pentru o ”bătălie” a genurilor muzicale, dar și a replicilor pline de umor.

„O legendă”, se prezintă Gică Petresc.

„Existau timpuri când trăiai tu?” întreabă Michael Jackson. „Cred că stărmoșii mei aveau postere cu tine-n peșteră, îmi amintesc.”

„Tu nu erai pe partea cealaltă?” îl întreabă Gică Petrescu.

Replicile celor doi au stârnit râsetele publicului: „Și Cheloo ne-a avertizat de mult că toate-s la fel.”

Cei doi ating și puncte mai sensibile de pe ”agenda 2024”, precum politica și faptul că 2024 este an electoral, plin de evenimente de mare importanță pentru români.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Ioana Stroe și-a expus atuurile care o califică să meargă în Asia Express. Ce au zis jurații

„E softul poporului nostru. Suntem programați să ne pricepem la multe și să facem puține”, îi explică Gică Popescu lui Michael Jackson.

Legenda muzicii românești îi cere marelui cântăreț să îl ajute pentru a scăpa țara de corupție.

„Moment înălțător în televiziunea românească”, spune Cheloo, după numărul de umor pus în scenă de Ionuț Rusu și de George Tănase. „Asocierea este frumoasă, dacă-ți iese. Numărul a fost așa de trezire.”

„Mi-a plăcut coregrafia foarte mult, mi-a plăcut ideea, numărul original”, adaugă Delia.

„Decât să mă duc la baie, o repet în pat”, explică George Tănase cum a ajuns să fie atât de bun la dans.

„Pe de altă parte, dacă e să ne uităm în viitor, eu așa te văd Ionuț”, îi spune Cosmin Natanticu comediantului. „Dar eu n-am înțeles asocierea.”

„Nici noi”, îi mărturisesc cei doi.

„S-a vrut inedit”, adaugă Delia.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Ștefan Ene, scenetă inedită și colinde cu roast. Juriul a decis ce se întâmplă pe scenă

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Radu Pietreanu intră în politică. Cheloo: „Ce-mi place să a... Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea prezintă știrile. Bordea: „Prind sper...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x