Antena Căutare

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Radu Pietreanu intră în politică. Cheloo: „Ce-mi place să aplaud!”

Radu Pietreanu vine cu previziunile pentru anul 2024 în materie de politică.

radu pietreanu la costum cu cravată, iar în fundal sunt trepte și steagul României Galerie
Radu Pietreanu trece în revistă scena politică românească | Antena 1

În ediția specială Previziunile anului 2024, categoria „Iarna nu-i ca vara”, cea despre Politică, a fost invitat Radu Pietreanu.

iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2023. Cheloo: „Ce-mi place să aplaud!”

„M-am gândit să fur startul în campania electorală, pentru că-i singurul care nu s-a furat până acum”, și-a început Radu Pietreanu discursul.

Citește și: Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor. Cosmin Natanticu: „Ai avut un moment demn de finală, bravo!”

„Am înființat de curând un partid, un nou partid care să-i pună cu botul pe labe și pe ceilalți. Se numește Partidul Unității și Libertății Adevrărate (...) este un partid de dreapta și când obosește drepata, începi cu stânga. Deviza noastră este: <<Fraiere, nu sta degeaba. Pune mâna și fă treaba!>> Și mai avem o deviză: <<Ce ție nu-ți place, dă-o-ncoace>>”, continuă el.

Radu Pietreanu trece în revistă scena politică românească spre deliciul juriului și publicului. Acesta își expune ideile pentru o ”reformă” politică în România.

„Eu aș face-n Casa Poporului cel mai mare cazino din Europa”, mai spune el.

„Nu voi impozita artiștii”, adaugă Radu Pietreanu, motiv pentru care este aplaudat furtunos. „Bordea și Cheloo, de ce vă bucurați? Am zis artiștii.”

„Că unul cu iarba, că altul cu nevasta... s-au lăsat amândoi”, continuă el.

Nici Delia nu a scăpat de micile ironii are artistului și nici Cosmin Natanticu: „De unde să știe Natanticu că a făcut cineva mișto de el?”

„Ce-mi place să aplaud!” s-a extaziat Cheloo, după un număr excepțional pus în scenă de Radu Pietreanu.

„Pentru votare nu vom folosi școlile, cum fac ăștia de-acuma. Nu, școlile sunt pentru copii. Noi vom folosi wc-urile”, mai explică el o problemă din politica actuală.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie Karla Mariah Petre, concurenta-cameleon, show-total pe scenă: „E foarte greu ce face!”

„MAI e viața mea”, spune Cheloo, când Radu Pietreanu îl propune ca Ministru de Interne.

„La mediu l-aș băga pe Bordea. Nu la Ministrul Mediului, la IQ”, mai spune el.

Momentul lui Radu Pietreanu este încununat de un ”recital de colinde” pentru „România - țara hoților”. Acesta cântă pe scena iUmor la voce și chitară, încântând juriul și publicul.

Tot el a scris și imnul partidului înființat de curând, care începe astfel: „Ce mândru sunt de țara mea ca un cioban de oaia lui...”

Radu Pietreanu a părăsit scena iUmor în uralele juriului și publicului, iar aplauzele l-au însoțit minute în șir.

„Pietreanu președinte!” a strigat Cătălin Bordea. „Cu traficul ce faceți?”

„Treaba voastră, numai să nu vă prindă”, i-a răspuns Radu Pietreanu.

„Gata, e votat”, a concluzionat juriul.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Teodora Nedelcu i-a cucerit pe jurați cu un moment de comedie neagră: „Mă distrez de mor”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x