Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Sora Deliei a făcut senzație la iUmor!Roast-ul Oanei Matache a ajuns pe locul 3 în trending: „Delia are o casă cu 10 camere, dintre care cinci sunt frigidere”

Ediția specială de la iUmor de vineri, din data de 29 noiembrie, a adunat pe o singură scenă opt mari personalități, de la actori, la cântăreți și polițiști, pentru a face roast de jurații emisiunii într-un show remarcabil. 

Oana Matache roast

În aceeași seară, pe scenă a fost și Oana Matache, sora artistei Delia, care a venit să dea cărțile pe față în cel mai inedit roast pe care l-a avut emisiunea iUmor până acum! În glumă se spune adevărul, astfel că Oana nu a omis nimic din relația celor două, făcând glume despre fiecare frustare pe care aceasta a resimțit-o fiind sora unei așa artiste.

Citește și: Oana Matache și-a înjunghiat sora pe la spate, pe scena iUmor!: „O iubesc foarte mult pe Delia, datorită ei, eu nu am o carieră solo!”

Oana a povestit despre cum se comportă Delia cu ea în viața de zi cu zi, vorbind și despre casa acesteia: „Delia are o casă cu 10 camere, dintre care cinci sunt frigidere”. De asemenea, atunci când merg la restaurant, își dă seama foarte repede de cât de mult ține Delia la ea atunci când își comandă mâncare și apoi i-o dă Oanei. Atunci realizează Oana că de fapt Deliei nu i-a plăcut mâncarea.

Finalul roast-ului Oanei a fost epic! Aceasta le-a transmis un mesaj tututor! „Motivul pentru care stau în spatele Deliei pe scenă, este pentru că în spatele fiecărei femei de succes, stă sorusa!”.

Pentru prima oară în cele șapte sezoane de iUmor, show-ul va avea și o semifinală, difuzată vinerea viitoare, pe 6 decembrie, pe care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul finalei, care va avea loc pe 6 decembrie, se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro din data de 13 decembrie.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro