Antena Căutare

Oana Matache și-a înjunghiat sora pe la spate, pe scena iUmor!: „O iubesc foarte mult pe Delia, datorită ei, eu nu am o carieră solo!”

Oana Cosânzeana a venit pe scena de la iUmor pentru a-și arăta colții! Sora Deliei a oferit câteva detalii picante din viața cântăreței.

Oana Matache

Oana a început în forță! Aceasta a vorbit despre relația dintre ea și sora ei: „Relația noastră s-ar descrie om bogat, om sărac!”. A avertizat-o încă de la început pe Delia că în această seară nu va fi deloc sora ei bună.

Oana a povestit despre cum se comportă Delia cu ea în viața de zi cu zi, vorbind și despre casa acesteia: „Delia are o casă cu 10 camere, dintre care cinci sunt frigidere”. De asemenea, atunci când merg la restaurant, își dă seama foarte repede de cât de mult ține Delia la ea atunci când își comandă mâncare și apoi i-o dă Oanei. Atunci realizează Oana că de fapt Deliei nu i-a plăcut mâncarea.

Oana s-a legat și de Dan Badea, spunând că: „Badea e în stand up precum dopul de la șampanie. Doar în deschidere!”. Dar nu a stat mulț fixată pe ceilalți, și s-a întors la sora ei, spunând că Delia pune deseori niște întrebări existențiale: „De ce nu se duce toată lumea în Maldive, e foarte frumos acolo!”.

Finalul roast-ului Oanei a fost epic! Aceasta le-a transmis un mesaj tututor! „Motivul pentru care stau în spatele Deliei pe scenă, este pentru că în spatele fiecărei femei de succes, stă sorusa!”.

Alina Eremia le declară război juraților iUmor!: „Delia, dacă nu le erai prietenă, jurizai supă cu gășluște!”... Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că...
Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Ultimele știri
x