Antena Căutare

Toţi, Doamne, şi toţi cinci, pe scena "iUmor"! Ioana State, Hari Grămoșteanu, Alexandra Teodorescu, Francesca și Sevila, mulţumim! Nu e POMELNIC, ei ne-au contagiat cu umorul lor!

Prestația Ioanei State în ediția iUmor difuzată în ultima zi a săptămânii trecute a fost apreciată de telespectatori, care i-au acordat voturile pentru a merge în finala show-ului difuzat de Antena 1.

Prestația Ioanei State în ediția iUmor difuzată în ultima zi a săptămânii trecute a fost apreciată de telespectatori, care i-au acordat voturile pentru a merge în finala show-ului difuzat de Antena 1.

Însă nu doar tânăra talentată, cu mare priză în mediul virtual şi nu numai, a făcut show în cea mai iubită emisiune în care umorul e la el acasă! Pe lângă numărul senzaţional de stand up comedy al concurentei, am avut destul motive de a ne amuza şi datorită altor patru "iUmorişti"!

Grupaţi doi câte doi, şi Hari Grămoșteanu și Alexandra Teodorescu, precum şi Francesca și Sevila ne-au demonstrat că merită să fie în faţa unui juriu pe cât de exigent, pe atât de înzestrat în "a mirosi" talentul.

Hari Grămoșteanu și Alexandra Teodorescu au făcut senzaţie cu o piesă de teatru în care s-au plâns că până "și cea mai veche meserie merge prost în țara asta". Tot cu o piesă de teatru, de data asta în versuri, au impresionat şi Francesca și Sevila.

Vă reamintim căIoana State a câștigat cea de-a patra ediție ”iUmor” din acest sezon și va merge în finală împreună cu Doru Ivanov, Ana Maria Calița și Radu Bucălae.

Concurenta a obținut trei voturi și câteva mulțumiri din partea juraților. ”Mulțumesc pentru lecția de gramatică,o să-mi prindă foarte bine. Ea ar putea să fie un personaj util în lumea internetului, ar putea să atragă atenția unor oameni că ar trebui din când în când să își împrăspăteze cunoștințele cu un manual de clasa a VI-a, a VII-a...”, a spus Cheloo.

Cert este că nu doar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au apreciat numărul său de stand-up comedy, ci și telespectatorii, care au votat-o prin intermediul aplicației ”iUmor”. Însă nici Hari Grămoșteanu și Alexandra Teodorescu sau Francesca și Sevila nu au fost prea departe de laurii victoriei!

Vreţi să-i revedeţi pe toţi "iUmor"-iştii noştri? Vă ajutăm noi!

"Ești fata pe care a ajuns la inima mea". State Ioana, concurenta de la iUmor care l-a cucerit pe Bendeac, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x