Antena Căutare

Uite scena, nu-i concurentul! Omul invizibil, moment ieșit din comun pe scena iUmor! "Ce vă uitați ca curca-n lemne? Atenție unde vă scărpinați! Cheloo!"

Prima ediție iUmor a venit şi cu un moment ieşit din comun: Omul invizibil. Un microfon, o voce şi o scenă goală. Concurentul nostru din neant şi-a dorit să impresioneze juriul și publicul cu un număr pe care nu îl vede nimeni. 

Prima ediție iUmor a venit şi cu un moment ieşit din comun: Omul invizibil. Un microfon, o voce şi o scenă goală. Concurentul nostru din neant şi-a dorit să impresioneze juriul și publicul cu un număr pe care nu îl vede nimeni.

Şi a început în forţă: "Ce vă uitați că curcă-n lemne? Cum pe mine nu mă vede nimeni, toţi ochii sunt pe voi. Aşa că atenţie pe unde şi cum vă scărpinaţi. Cheloo!"
Pus pe glume, dar fără înfăţişare, Omul invizibil i-a luat la rând pe juraţi, cu câteva glume nereuşite, am spune, dacă e să ne luăm după reacţiile juraţilor.

"Mihai, am o dilemă ce mă ţine treaz. Dacă ai avea doar două variante, look-ul tău s-ar numi chelie bărboasă sau barb[ chelioasă?". Şi răspunsul a venit. Prima poantă reuşită și primul dialog: "Cum arăt eu se numeşte Sexy!", i-a răspuns Bendeac Omului invizibil. Publicul a explodat!

Iar discuția s-a reorientat spre viaţa intimă a Omului invizibil, încheiată brusc de Cheloo: "Pot să-ţi dau un sfat? Dispari!".

Şi a dispărut, dacă mai era nevoie, fără cele trei Like-uri.

"Ce frumos e Costineștiul, dacă-l treci prin Photoshop". Comedy Zebra Show, "cei șapte pitici, cu șapte g... "Zici că-i făcut pe calculator!" Moment excepțional de pantomimă, încheiat cu un french kiss de zile mari. Mih...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x