Antena Căutare

Uite scena, nu-i concurentul! Omul invizibil, moment ieșit din comun pe scena iUmor! "Ce vă uitați ca curca-n lemne? Atenție unde vă scărpinați! Cheloo!"

Prima ediție iUmor a venit şi cu un moment ieşit din comun: Omul invizibil. Un microfon, o voce şi o scenă goală. Concurentul nostru din neant şi-a dorit să impresioneze juriul și publicul cu un număr pe care nu îl vede nimeni. 

Prima ediție iUmor a venit şi cu un moment ieşit din comun: Omul invizibil. Un microfon, o voce şi o scenă goală. Concurentul nostru din neant şi-a dorit să impresioneze juriul și publicul cu un număr pe care nu îl vede nimeni.

Şi a început în forţă: "Ce vă uitați că curcă-n lemne? Cum pe mine nu mă vede nimeni, toţi ochii sunt pe voi. Aşa că atenţie pe unde şi cum vă scărpinaţi. Cheloo!"
Pus pe glume, dar fără înfăţişare, Omul invizibil i-a luat la rând pe juraţi, cu câteva glume nereuşite, am spune, dacă e să ne luăm după reacţiile juraţilor.

"Mihai, am o dilemă ce mă ţine treaz. Dacă ai avea doar două variante, look-ul tău s-ar numi chelie bărboasă sau barb[ chelioasă?". Şi răspunsul a venit. Prima poantă reuşită și primul dialog: "Cum arăt eu se numeşte Sexy!", i-a răspuns Bendeac Omului invizibil. Publicul a explodat!

Iar discuția s-a reorientat spre viaţa intimă a Omului invizibil, încheiată brusc de Cheloo: "Pot să-ţi dau un sfat? Dispari!".

Şi a dispărut, dacă mai era nevoie, fără cele trei Like-uri.

"Ce frumos e Costineștiul, dacă-l treci prin Photoshop". Comedy Zebra Show, "cei șapte pitici, cu șapte g... "Zici că-i făcut pe calculator!" Moment excepțional de pantomimă, încheiat cu un french kiss de zile mari. Mih...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x