Căutare Live

"Vă mai amintiți de mine? Prostul care e a căzut. Eu sunt". Cătă Dum, revenire spectaculoasă la iUmor. Cheloo: "Mi-am retrăit o secundă din copilărie"

Cătă Dum (Cătălin Dumitru)  a prezentat un număr de stand up comedy, pe scena de la iUmor, care i-a ţinut în priză pe juraţi, până la finalul momentului. 

Cătă Dum (Cătălin Dumitru) a prezentat un număr senzațional de stand up comedy, pe scena de la iUmor, care i-a ţinut în priză pe juraţi, până la finalul momentului.

Revenirea spectaculoasă a concurentului i-a trezit amintiri lui Cheloo: "Mi-am retrăit o secundă din copilărie. Când mi-ai spus toate fazele alea cu maică-ta care te învăța, eu mi-am amintit de tata!

Închid ochii și îmi amintesc: în fața clasei, taică-miu înfipt cu mâna în perciuni, eu ridicat într-un picior. <Băi, nu e bine să faci asta, vino afară să îți arăt eu! Doamnă, lăsați-mă că îi arăt eu!>

"Dragobete, sex la băutură!". Dan Badea despre iubi și problemele din cuplu: "Când am mers la Paris, am fost într-o "boulangerie". Am strâns trei ore din fund. Simțeam o amenințare aici"

"Satana, du-te de aici!". Gata, s-a zis cu abstinența! Mihai Bendeac, tăvălit în făină de Antonina: "Ea î... "Pe el Mihai îl cheamă / Toată lumea îl adoară". Bendeac, cerut în căsătorie, de o tânără domniță: "Eu lu...
Ultimele știri