Antena Căutare

JO 2016: A fost cerută în căsătorie, direct pe podiumul de premiere. Ce răspuns i-a oferit sportiva iubitului său

Imediat după ce a cucerit argintul olimpic la proba de sărituri în apă, de la platforma de 3 metri, chinezoiaca He Zi (25 de ani) a avut parte de o supriză pe care nu o va uitat toată viața.

Imediat după ce a cucerit argintul olimpic la proba de sărituri în apă, de la platforma de 3 metri, chinezoiaca He Zi (25 de ani) a avut parte de o supriză pe care nu o va uitat toată viața.

Iubitul ei, Qin Kai (30 de ani), medaliat cu bronz la sărituri sincron de la trambulina de 3 metri, a cerut-o de soție chiar lângă piscina olimpică de la Rio. Sportiva a izbucnit în lacrimi, când a văzut inelul, și a acceptat pe loc.

Aceasta a fost a doua cerere în căsătorie la Rio. Marjorie Enya, 28 de ani, voluntar la JO a cerut-o public în căsătorie pe sportiva braziliană Isadora Cerullo, chiar pe stadionul Deodoro, la finalul festivității de premiere.

Articolul continuă după reclamă

”E iubirea vieții mele și am vrut să arăt lumii că dragostea învinge mereu”, a declarat Enya, după ce a fost acceptată de către partenera sa.

Sursa: libertatea.ro.

JO 2016: Dezastru pentru Marian Oprea! A ratat calificarea în finală la triplusalt, călcând de trei ori pragul sărituril... JO 2016: Poloneza Anita Wlodarczyk, medalie de aur şi record mondial la aruncarea ciocanului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x