V-aţi putea imagina un băieţel de doar 8 ani gătind ton roşu în crustă de susan cu salsa de avocado? Nu aţi crede că ar putea face nici măcar cartofi prăjiţi. Ei bine... va înşelaţi! El există şi îl cheamă Rareş Pop!
"Sunt un băiat cu simţul umorului, cu foarte multă imaginaţie, foarte ager la minte şi sunt şi energic", spune Rareş despre el. Mai mult, e şi perfecţionist. "Când îmi propun ceva, dacă nu se întâmplă aşa, mă enervez!". În cazul acesta, ar trebui să ne ferim de el, pentru că practică arte marţiale, o altă pasiune de-a lui.
Când a păşit în platoul Junior Chef, a spus că nu are deloc emoţii.
"E sofisticat şi scump, iar la gust, demenţial", spune despre preparatul lui.
Juraţii s-au speriat când au văzut cum mânuieşte cuţitul. A curăţat un avocado ca la carte! A spus că tehnica a învăţat-o de pe internet.
Extrem de meticulos, Rareş şi-a terminat la timp preparatul. A avut mici dificultăţi la partea de plating, însă nu a contat. Juriul a fost extrem de impresionat! De aceea, a primit trei "DA"!
"Cel mai frumos preparat, din punctul meu de vedere", a spus Horia, în echipa căruia Rareş a ales să meargă.
Copiii nu se pot decide! Să lucreze pentru NASA sau să devină Chefi bucătari?... Reacţia lui Nico Lontras despre “Junior Chef”...