Căutare Live

Imaginile care îţi vor face ziua mai frumoasă! Cele mai mici rase de pisici

Pentru cei care visează la o ”pisicuță mereu mică”, au fost create rase de pisici miniaturale.

Cele mai mici rase de pisici: 8 pisicuțe drăguțe

Top 8 cele mai mici rase de pisici:

1. Minuet (Napoleon)

Aceste pisici uimitoare și-au primit numele în onoarea împăratului Franței. Mai târziu numele a fost schimbat în Minuet, deoarece versiunea originală părea ofensatoare pentru poporul francez.

Pisicile se disting prin creșterea redusă, picioarele scurte moștenite de la Munchkin, iar blana pufoasă chic este moștenită de la pisicile persiene. Fruntea, obrajii, bărbia și ochii – totul trebuie să fie rotunjit la standard.

Culmea drăgălășeniei! Una dintre minunatele creaturi de pe Pământ. Pisica Caracal, cea mai drăguță felină din lume!

Pisicile Minuet sunt un farmec pur. O haină de blană elegantă, un nas mic și ochi uriași – aceste pisici seamănă cu jucării de pluș miniaturale.

Greutate: de la 2 până la 4 kg.

Imaginile care îţi vor face ziua mai frumoasă! Cele mai mici rase de pisici

2. Lambkin

Pisoi- mieluț : această rasă și-a luat numele datorită asemănării cu mielul, datorită blănii crețe. O altă caracteristică distinctivă sunt picioarele scurte mici – cele din față sunt puțin mai scurte decât cele din spate, dar acest lucru nu afectează activitatea pisicilor.

Blana Lambkin este creață și moale, plușată la atingere, poate fi scurtă sau lungă. Rasa este tânără și rară, în lume existând doar câteva zeci de pisici de această rasă.

Greutate: 2,5- 4 kg.

3. Skookum

Aceste pisici mici cântăresc în medie între 2 și 3,5 kg. Ele sunt foarte prietenoase și găsesc cu ușurință un limbaj comun nu numai cu oamenii, ci și cu alte animale de companie.

Grumpy Barbara, pisica care a devenit star pe Instagram. "Dacă intră cineva în casă, amenință că îl va omorâ" Video

Pentru a crea această rasă de pisici au fost folosite cele de Munchkin și La Perm, datorită cărora au caracteristici unice ai rasei-crețe, cum ar fi blană de miel lungă sau scurtă și picioare scurte mici.

Imaginile care îţi vor face ziua mai frumoasă! Cele mai mici rase de pisici

4. Dwelf

Credeți că Sfinxul obișnuit seamănă cu extratereștrii? Nu ați văzut încă rasa Dwelf: un corp lung pe picioare scurte, ochi mari și urechi uriașe, îndoite înapoi – o descriere atipică pentru o pisică, dar o astfel de rasă există.

Aspectul extraterestru a acestor pisici pitice se datorează genelor, ce au provenit din Curl american, Munchkin și Sfinx, colectând toate diferențele neobișnuite ale strămoșilor.

Greutatea este până la 3 kg.

5. Minskin

Aceste pisici neobișnuite sunt obținute ca urmare a încrucișării rasei Munchkin și a Sfinxului, datorită cărora Minskinii au un aspect complet neobișnuit: picioare scurte, blană complet absentă pe corp. Aceste pisici au blană doar parțial- pe cap, coadă și picioare.

Specialiștii notează că această rasă nu provoacă alergie.

Greutate: în mediu de 2 până la 3 kg.

Imaginile care îţi vor face ziua mai frumoasă! Cele mai mici rase de pisici

6. Kinkalou

Sunt niște pisici mici deosebit de simpatice, ce au apărut în rezultatul încrucișării raselor Curl și Munchkin. Astfel, acestea au moștenit urechi îndoite în spate și picioare scurte. S-a obținut o pisică cu un aspect surprinzător de neobișnuit și un temperament foarte calm.

Câine sau pisică? Animăluțul care a stârnit valuri pe internet. "Are o mutație genetică" Video

În ciuda picioarelor scurte, aceste pisici adoră să exploreze lumea din jur și să cucerească vârfurile dulapurilor și a rafturilor.

Greutate: de la 2 până la 3 kg.

7. Rasa Singapura

Istoria apariției acestei rase este uimitoare și confuză, a existat o lungă perioadă de timp controverse cu privire la originea pisicilor mici. În prezent, se crede că Singapura este o rasă naturală, care a apărut în orașul cu același nume.

Acum, aceste pisici sunt mascota Singapore, dar înainte, până a devenit o rasă populară, au fost locuitorii șanțurilor de canalizare.

Caracteristici distinctive: ochi expresivi mari, urechi mari și blană incredibil de strălucitoare de culoare aurie-creme. Potrivit proprietarilor și crescătorilor, culoarea unică a rasei seamănă cu o pumă.

Greutate: în medie 2-2, 5 kg (maxim 3 kg)

Imaginile care îţi vor face ziua mai frumoasă! Cele mai mici rase de pisici

8. Skif-Tai-Dong (Toi-Bob)

Această rasă rară a apărut în Rusia. La moment, Toi-Bob este considerată cea mai mică pisică din lume. Un lucru surprinzător, dar în generațiile precedente nu sunt pisici cu labele scurte, chiar dacă sunt de rasă mică, sunt perfect proporționale. Pisicile adulte arată ca pisicile de 3-4 luni, numai că nu vor crește niciodată – perfect pentru cei care visează la ”pisicuța mică”.

Dimensiunile miniaturale ale pisicilor rprezintă rezultatul unei mutații recesive. În exterior, rasa seamănă cu o pisică siameză, cu ochii mari albaștri. Dar iată coada este mică, ca la Bob-tailed, ce seamănă cu un pompon.

Crescătorii observă că cazurile de alergie la Toi-Bob sunt aproape inexistente.

Greutate: de la 900 g la 2,5 kg. Cele mai valoroase sunt pisicile care cântăresc până la 1 kg.

Ipostaza amuzantă în care a fost surprins chitaristul Brian May, alături de un koala. Video​

Culmea drăgălășeniei! Una dintre minunatele creaturi de pe Pământ. Pisica Caracal, cea mai drăguță felină din lume!...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x