Căutare Live

Galerie foto: Imagini emoționante care înfățișează dragostea pură și necondiționată a câinelui pentru stăpân. Legătura puternică dintre oamenii străzii și patrupezii lor

Să trăiești pe străzi este una dintre cele mai grele cruci pe care un om poate să o care de-a lungul vieții. Este cumplit să nu ai o casă, o masă caldă, familie sau prieteni, iar unii oameni ai străzii aleg să-și împartă singurătatea cu un câine aflat în aceeași situație.

Sursă imagine: samhohobond007

Drama unui om al străzii este de multe ori percepută cu indifirență sau tot felul de soluții de tipul: „Are două mâini, două picioare, să meargă să spele pe jos pe undeva.”, „Lasă, dacă voia de muncă, își găsea, dar probabil îi convine să primească bani stând degeaba.”, însă poveștile oamenilor aflați în aceste situații diferă teribil de mult: Să nu ai o casă, o masă caldă, prieteni sau familie este una dintre cele mai grele cruci pe care o poate purta un om.

De cele mai multe ori, oamenii străzii aleg să-și lege destinul cu cel al unui câine aflat în aceeași situație: Din puținul lor, dau mai departe și țin aproape de ei o inimă pură și capabilă de dragoste necondiționată.

Citește și: Cum l-au salvat de la moarte pe un bătrân, cei doi câini ai săi

Înţelegând foarte bine situaţia dificilă cu care oamenii străzii şi câinii lor trebuie să se confrunte, o firmă producătoare de alimente sănătoase pentru câini s-au oferit să le ofere alimente celor ce-și fac veacul pe străzile londoneze. Cu această ocazie, le-au aflat poveştile impresionante şi le-au împărtăşit lumii întregi, scriu cei de la animalzoo.ro:

Gavin, Spike&Rolex

Povestea lor este una cât se poate de cutremurătoare: De când era mic, Gavin a fost crescut într-un adăpost alături de trei câini, reușind să se elibereze abia la vârsta de 14 ani. El l-a salvat pe Rolex, pe care l-a găsit închis într-o cușcă și, un an mai târziu, pe Spike, care era cât pe ce să fie aruncat într-un râu.

La un moment dat Gavin a reușit să obțină, cu greu, o locuință, însă la scurt timp au intervenit probleme, iar adăpostul lor provizoriu a devenit nesigur, Gavin a primit oferta de a fi cazat într-o locuință care nu permitea accesul câinilor săi.

Astfel, Gavin a ales să trăiască pe străzi de mai bine de nouă luni, păstrânu-și prietenii.

Sam&Princess

Sam și Princess supraviețuiesc împreună pe străzi de cinci ani, de pe vremea când cătelușa era doar un mic puiuț. Princess are grijă de Sam și vice versa. Astfel, cei doi sunt ochii, urechile, prietenul și familia celuilalt. Sam spune despre Princess ca este cât se poate de calmă, gentilă şi loială.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Citește și: Câine sau pisică? Animăluțul care a stârnit valuri pe internet. "Are o mutație genetică" Video

Donna&Tyson

Donna și tyson, în vârstă de nouă ani, își fac veacul pe străzile orașului de mai bine de șase luni. Donna spune că singurul ei scop este să-i asigure hrana prietenului ei patruped. Când bătrânelul Tyson a primit cadoul plin cu mâncare, a început să sară în sus de bucurie.

Sebastian&Chico

Despre Sebastian şi Chico trebuie să știți că sunt noi în Londra, dar și pe străzi. Sebastian spune că îl pune pe Chico înaintea tuturor şi că nicăieri nu va merge vreodată, fără el.

Citește și: Drăgălășenii cât o mânuță: 15 puiuți de animale care îți încap în palme

Alex&BooBoo

Alex, în vârstă de 69 de ani, spune că nu ar fi complet fără BooBoo. Îl ţine mereu sub haina lui, ca pe un copil, mai ales că iarna este greu de supravieţuit.

Alte imagini în care dragostea dintre un om al străzii și câinele său depășește condițiile precare în care aceștia trăiesc:

Citește și: FOTO | Ai curaj să privești? Așa arată piețele ilegale de unde s-ar fi răspândit coronavirusul: animale sacrificate târâte prin mizerie și gătite, castroane și pui agățați în cârlige ruginite

Pădurarii au descoperit cadavrele unei femele și a puiului său. Două din cele trei girafe albe rămase pe lume au fost uc... Culmea drăgălășeniei! Una dintre minunatele creaturi de pe Pământ. Pisica Caracal, cea mai drăguță felină din lume!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri