Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Un câine jandarm din Mureș așteaptă să fie adoptat! Ciobănescul german și-a încheiat misiunile și își caută o familie

Un câine jandarm din Mureș a ajuns la vârsta de pensionare și își caută acum o familie iubitoare, alături de care să ducă o viață liniștită. Pabata are șapte ani și este o femelă de ciobănesc german.

Pabata, câinele jandarm, are șapte ani, iar aproape toată viaţa şi-a făcut zilnic datoria alături de camarazii săi umani. Acum, însă, a venit momentul să încheie ultima misiune şi să îşi continue viaţa de patruped la pensie, căci nu mai face față rigorilor meseriei.

PABATA, CÂINELE JANDARM DIN MUREȘ, CAUTĂ O FAMILIE

Acum a venit vremea ca Pabata să îşi caute un nou stăpân care să o îngrijească şi, evident, să o iubească.

CITEȘTE ȘI: Tânărul a găsit un câine singur și a vrut să vadă cum îl cheamă, doar că pe medalionul animalului a găsit un mesaj de-a dreptul surprinzător!

Un câine jandarm din Mureș așteaptă să fie adoptat! Ciobănescul german și-a încheiat misiunile și își caută o familie

Un ciobănesc german din Mureș caută o familie care să-l adopte

„Este foarte ataşată, problema a fost că a avut mai mulţi conductori şi a decis că una dintre calităţi a dispărut. I-au rămas toate celelalte, în schimb. Răbdarea, loialitatea şi, nu în ultimul rând, afecţiunea. Gândiți-vă că veniți acasă și vă așteaptă acest suflet”, a declarat unul dintre jandarmii care a lucrat cu Pabata.

CITEȘTE ȘI: Dansul de fericire al unui câine atunci când află că a fost adoptat! Patrupedul a făcut senzație în toată lumea!

„Prioritate în cazul adopţiei, vor avea, dacă este cumva cazul, colegi de-ai noştri, conductori câini serviciu sau alt personal din cadrul unităţii”, a declarat Vasile Marjan, de la Inspectoratul de Jandarmi Mureş

Urmărește clipul video de mai sus din Observator ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Recomandari