Căutare Live

Un câine jandarm din Mureș așteaptă să fie adoptat! Ciobănescul german și-a încheiat misiunile și își caută o familie

Un câine jandarm din Mureș a ajuns la vârsta de pensionare și își caută acum o familie iubitoare, alături de care să ducă o viață liniștită. Pabata are șapte ani și este o femelă de ciobănesc german.

Pabata, câinele jandarm, are șapte ani, iar aproape toată viaţa şi-a făcut zilnic datoria alături de camarazii săi umani. Acum, însă, a venit momentul să încheie ultima misiune şi să îşi continue viaţa de patruped la pensie, căci nu mai face față rigorilor meseriei.

PABATA, CÂINELE JANDARM DIN MUREȘ, CAUTĂ O FAMILIE

Acum a venit vremea ca Pabata să îşi caute un nou stăpân care să o îngrijească şi, evident, să o iubească.

CITEȘTE ȘI: Tânărul a găsit un câine singur și a vrut să vadă cum îl cheamă, doar că pe medalionul animalului a găsit un mesaj de-a dreptul surprinzător!

Un câine jandarm din Mureș așteaptă să fie adoptat! Ciobănescul german și-a încheiat misiunile și își caută o familie

Un ciobănesc german din Mureș caută o familie care să-l adopte

Un ciobănesc german din Mureș caută o familie care să-l adopte

„Este foarte ataşată, problema a fost că a avut mai mulţi conductori şi a decis că una dintre calităţi a dispărut. I-au rămas toate celelalte, în schimb. Răbdarea, loialitatea şi, nu în ultimul rând, afecţiunea. Gândiți-vă că veniți acasă și vă așteaptă acest suflet”, a declarat unul dintre jandarmii care a lucrat cu Pabata.

CITEȘTE ȘI: Dansul de fericire al unui câine atunci când află că a fost adoptat! Patrupedul a făcut senzație în toată lumea!

„Prioritate în cazul adopţiei, vor avea, dacă este cumva cazul, colegi de-ai noştri, conductori câini serviciu sau alt personal din cadrul unităţii”, a declarat Vasile Marjan, de la Inspectoratul de Jandarmi Mureş

Urmărește clipul video de mai sus din Observator ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x