Căutare Live

3 moduri simple pentru gene ca ale zânelor din povești

Vrei gene lungi ca ale zânelor din povești? Există trei moduri prin care le poți obține în mod natural. 

Vrei gene lungi ca ale zânelor din povești? Există trei moduri prin care le poți obține în mod natural.

Metodele artificiale de înfrumusețare ale genelor au dus la efecte grave culminând chiar cu pierderea genelor naturale.

Așadar, în loc să te supui acestor riscuri și să trăiești cu teama de a rămâne fără gene, este mai bine să urmezi aceste sfaturi simple prin care vei obține o privire de invidiat!

3 moduri simple pentru gene ca ale zânelor din povești

Cel mai important lucru este să te demachiezi complet, mai ales de rimel, înainte de a urma aceste tratamente.

1. Folosește uleiul de cocos. Ia o lingură de ulei de cocos și o lingură de ulei cu vitamina E. Amestecă-le și aplică amestecul pe gene folosind o dischetă demachiantă. Vitamina E îți va oferi volum genelor, iar uleiul de cocos va ajuta la creșterea rapidă a genelor.

2. Uleiul de măsline. Pune-ți câteva picături de ulei de măsline pe degete și masează-ți genele gentil. Uleiul de măsline este cel mai bun pentru a favoriza creșterea genelor și le va oferi mult volum.

3. Vaselina. Aplică vaselină pe gene, însă nu o cantitate foarte mare. Vaselina va fortifica genele de la rădăcină și vor deveni mult mai sănătoase. Mai mult, vaselina hidratează intens genele, ceea ce favorizează creșterea lor.

sursă: estisuperba.ro

Ce tip de ochelari de soare ți se potrivesc în funcție de forma feței!... Simplu, la tine acasă! 3 trucuri prin care îți poți face genele să pară mai lungi și mai dese...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri