Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ce accesorii își merită investiția și de ce ai nevoie de ele

Accesoriile au un rol important în ținuta ta zilnică sau când participi la evenimente importante din viața ta și a celor dragi, dar, de multe ori, este greu să le alegi din magazin pe cele potrivite, pentru că oferta existentă pe piață este foarte variată.

Ce accesorii își merită investiția și de ce ai nevoie de ele

Deși opțiunile sunt numeroase, cel mai bine este să achiziționezi doar ceea ce îți place cu adevărat și este de calitate, pentru a te putea folosi de cele cumpărate pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Câteva accesorii merită cu adevărat investiția ta. Ca urmare, dacă vrei să îți oferi un cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau pur și simplu vrei să îți faci o bucurie, le poți nota deja pe lista de dorințe.

Bijuterii din aur sau argint

Într-adevăr, bijuteriile din aur și cele din argint sunt mai costisitoare decât altele, însă durata lor de viață este nelimitată, astfel că nu va trebui să arunci după doar câteva purtări o pereche de cercei sau o brățară. Merită să investești în astfel de accesorii pentru că sunt elegante, le poți purta oricând (chiar în permanență), și, cel mai important, nu trebuie să le ferești de contactul cu apa, pentru că nu oxidează.

Dacă îți plac mai ales accesoriile pentru mâini, cea mai bună variantă este să îți achiziționezi unul sau mai multe inele de aur, pe care să le poți purta indiferent de moment. Un mare avantaj al bijuteriilor din acest metal este că i se potrivesc oricui, deoarece sunt fie din aur alb, fie din aur galben. Acest lucru înseamnă că, indiferent de preferințele tale în materie de culoarea bijuteriilor, vei putea găsi un inel de aur exact pe gustul tău.

Geantă din piele naturală

Geanta este un obiect indispensabil oricărei femei. De cele mai multe ori, una singură nu este suficientă. Indiferent că este vorba despre o geantă tridimensională, de una de dimensiuni reduse sau de un rucsac pe care îl porți mereu în spate, ai nevoie de un recipient în care să îți ții toate lucrurile de care ai nevoie cât timp nu ești acasă. Probabil știi cum e să îți cumperi o poșetă care îți place foarte mult, să o porți frecvent, iar după câteva luni să fii nevoită să o arunci deoarece materialul din care era confecționată s-a deteriorat vizibil. Dacă la următoarea sesiune de cumpărături vei alege o geantă din piele naturală, acest lucru nu se va mai întâmpla.

Pielea naturală este un material mult mai rezistent și durabil decât cea artificială. Chiar dacă o astfel de poșetă are un preț mai ridicat, ia în calcul faptul că aspectul ei se va păstra intact pentru câțiva ani, timp în care nu va fi neapărată nevoie să îți achiziționezi alta. În plus, o geantă din piele este un accesoriu care crește valoarea ținutei tale, dar te ajută și să te simți mai confortabil cu tine însăți, pentru că știi că porți un produs de calitate.

Eșarfă din mătase

Eșarfa este un accesoriu feminin, clasic, pe care îl poți utiliza în numeroase moduri. Dacă nu te reprezintă să o porți la gât, o poți atașa mânerului de la geantă, o poți transforma în colier sau chiar în curea. Bineînțeles că modelul și culoarea sunt printre cele mai importante criterii atunci când îți alegi o eșarfă, însă ar trebui să fii foarte atentă și la materialul din care este confecționată aceasta, pentru că de el depinde rezistența ei în timp. Chiar dacă variantele mai ieftine pot părea convenabile pe moment, pe parcurs vei regreta alegerea, mai ales când vei observa că eșarfa ta se degradează și nu mai arată la fel ca atunci când ai cumpărat-o.

Însă poți alege un produs din mătase naturală, care nu doar că își va păstra aspectul pentru o perioadă îndelungată, dar îți va oferi și o altfel de stare. Mătasea este foarte fină la atingere, așa că, dacă alegi să o porți la gât, cu siguranță nu vei simți niciun fel de disconfort, ci dimpotrivă, o senzație foarte plăcută. Alegând să îți cumperi o astfel de eșarfă, investești în propria persoană și în modul în care te prezinți în fața celor cu care interacționezi în fiecare zi.

Cu siguranță ai nevoie de accesorii, așa că de ce să nu faci o investiție cu efecte pe termen lung atunci când le cumperi, alegându-le pe cele de calitate? Acestea nu se vor demoda niciodată, și, cel mai important, le vei putea folosi pentru o perioadă mare de timp fără ca aspectul sau utilitatea să le fie afectate.

Sursa foto: shutterstock.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro