Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Galerie foto! Tyra Banks, modelul de abanos cu ochi migdalati

Tyra Banks (39 de ani) e unul dintre manechinele de culoare de succes. Argumentele ei au fost intotdeauna frumusetea rapitoare, formele de invidiat si mai ales ochii de migdala, neobisnuiti pentru o afro-americanca.

La varsta de 15 ani Tyra a incercat sa intre in modelling. Surprinzator, a fost respinsa de sase agentii pana a semnat un an mai tarziu un contract cu Elite Model Management. A fost momentul de lansare. In scurt timp a ajuns pe podiumurile celor mai prestigioase case de moda din Europa.

Apoi a pozat pentru Elle, Vogue, Sport Illustrated, GQ. In 1997 a fost prima afro-americanca aleasa sa apara pe coperta catalogului Victoria’s Secret pentru care a fost “ingeras” pana in 2005.

Succes din modelling i-a adus si roluri in filme si show-uri TV. A aparut si in videoclipul melodiei “Black or White”, a lui Michael Jackson. A jucat in “The Fresh Prince of Bel-Air” (1993), “Coyote Ugly” (2000), “Tropic Thunder” (2008), Gossip Girls (2009). In ultimii ani a facut parte din juriul Next Top Model in mai multe tari: SUA, Mexic, Vietnam, Rusia.

In viata sentimentala Tyra Banks a bifat relatii cu muzicianul Seal, regizorul John Singleton, actorul Will Smith si baschetbalistul Chris Webber. In 2005 a marturisit ca a fost abuzata de unii dintre parteneri, dar fara sa dea nume. Si acum sunt destui care doresc o relatie cu o asemenea frumusete, sa speram ca fara sa abuzeze de ea.

Recomandari