Antena Căutare

(P) Cum se utilizează aparatele de masaj facial: tipuri și caracteristici

Când cosmeticele convenționale nu sunt suficiente pentru a lupta împotriva schimbărilor legate de vârstă, este timpul să trecem la instrumente auxiliare. Având în vedere modul de utilizare a unui massager facial, merită să începem cu o poveste despre beneficiile acestor dispozitive.

(P) Cum se utilizează aparatele de masaj facial: tipuri și caracteristici

Pinterest

Aparatele electrice sunt proiectate astfel încât să influențeze în mod activ atât straturile superficiale, cât și cele profunde ale dermei. Cu utilizare constantă, ele măresc tonusul muscular, conferă elasticitate pielii și ajută la rezolvarea unei game largi de probleme:

 • strâng ovalul feței;
 • minimizează numărul de riduri;
 • îngustează porii;
 • reglează activitatea glandelor sebacee.

Dacă aveți nevoie să îmbunătățiți circulația sângelui, să îmbunătățiți procesele metabolice și să vă recăpătați tinerețea, cu siguranță ar trebui să aflați cum să folosiți un massager facial. Aparatul va accelera metabolismul, va uniformiza culoarea pielii și va face circumferința feței mai distinctă.

Tipuri de aparate de masaj

Producătorii moderni oferă clienților multe varietăți de dispozitive pentru masajul facial. Alege echipamente profesionale de ingrijire a pielii în magazinul online https://makeup.ro.

Înainte de a vă spune cum să utilizați aceste aparate electrice, să fim atenți la caracteristicile fiecărui tip.

Mecanic

Având în vedere modul de utilizare a unor astfel de aparate de masaj, observăm că funcțiile acestora se bazează pe un efect mecanic asupra epidermei. Masajul se realizează prin apăsare, rostogolire sau vibrații. Produsele sunt realizate din diferite materiale. Sunt oferite accesorii din jad, lemn, silicon și sticlă.

Vacuum

Aparatele de masaj vacuum sunt folosite pentru a curăța pielea și pentru a ajuta la combaterea schimbărilor legate de vârstă. Cu ajutorul lor, puteți elimina ridurile și puteți crește tonusul muscular. Pentru curățarea dermei se folosesc duze speciale de aspirare care îndepărtează cu ușurință murdăria și punctele negre. După procedură, în epidermă începe producția activă de colagen, care ajută la îndepărtarea petelor de vârstă și a efectelor acneei.

Cu ultrasunete

Un produs cu ultrasunete folosește unde ultrasonice în timpul funcționării, care acționează asupra straturilor de suprafață ale epidermei. Masajul regulat cu un astfel de dispozitiv -

 • îmbunătățește absorbția produselor de îngrijire în piele;
 • elimină celulele moarte;
 • atenuează neregulile;
 • crește tonusul dermei și crește producția de colagen.

Microcurent

Modelele cu microcurent pentru fața funcționează în detrimentul curentului de joasă frecvență. În timpul procedurii, ele emit impulsuri electrice de intensitate variabilă și stimulează celulele. Explicând modul de utilizare a dispozitivelor, trebuie remarcat faptul că acestea ar trebui utilizate pentru a obține următoarele efecte:

 • restaurarea pielii;
 • relaxarea mușchilor mimici;
 • normalizarea circulației sanguine;
 • creșterea fluxului limfatic.

Recomandări generale pentru utilizarea aparatelor de masaj facial

Trebuie remarcat faptul că fiecare tip de aparat pentru masaj are propriile caracteristici de utilizare, dar există o serie de recomandări generale care se potrivesc pentru toate tipurile de dispozitive.

Masajul ar trebui să înceapă întotdeauna cu pregătirea pielii. Înainte de procedură, este necesar să îndepărtați toate produsele cosmetice, să spălați și să aburiți pielea. Etapa finală de pregătire este aplicarea unei creme, care este selectată în funcție de tipul specific de masaj facial. În timpul procedurii, este important nu numai să știi cum să folosești un jad sau alt massager facial, ci și să stăpânești schema mișcărilor de masaj. Pentru aceasta ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile producătorului. Procedura ar trebui să dureze între 10 și 15 minute. Este mai bine să o efectuați cu câteva ore înainte de a merge la culcare, deoarece în această perioadă pielea este mai ușor de restabilit. Nu abuzați de masajul facial. Este suficient să o faci de trei ori pe săptămână. În acest caz, puteți corecta cu ușurință zonele cu probleme și puteți obține rapid rezultate vizibile.

Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x