Căutare Live

Ţinutele urbane sunt din nou în tendințe. Află ce se poartă în acest an (P)

La prima vedere, 2021 se anunță un an al provocărilor. Un an plin de culoare, dominat imprimeuri accesorizare bogată şi reveniri. În tendinţe se găsesc piese inspirate din curentele anilor ‘80-’90.

2021 este un an glamour, deci şi ţinutele urbane relaxante trebuie să fie energizate cu detalii metalice, glitter sau accesorii supradimensionate.

Champion

Sunt pe val carourile, pantalonii cu talie înaltă, platformele şi tricourile cu imprimeuri. Dacă vorbim de accesorii, spunem mult sclipici, lumină, nuanţe metalice. 2021 este un an glamour, deci şi ţinutele urbane relaxante trebuie să fie energizate cu detalii metalice, glitter sau accesorii supradimensionate.

Ținute urbane pentru EA - #originalitate

Dacă vorbim de tendinţe în modă feminină, clar spunem anii de glorie ai lui Britney Spears, Madonna reinventată sau Brandon, Brenda, Kelly, Dylan, adică BH90210. Elementele accentuate sunt carourile, topurile scurte, blugii cu talie înalta, pantalonii leggins şi cămăşile înnodate în talie. Toate articolele vestimentare se evidenţiază prin confort ridicat furnizând libertate de mişcare.

Ţinutele autentice în stilul anilor ‘90 sunt dinamice şi sunt puse în valoare de accesorizarea bogată. Asocierile nonconformiste sunt preferate atât în rândul tinerelor dinamice cât şi de doamnele mature care vor să se bucure de maximum comfort. Sunt pe val ținute cu pantaloni din piele care îmbracă perfect șoldurile dar şi puloverele scurte şi largi. Ţinutele în stil 90210 sunt completate de pantofi Nike.

Anul acesta este unul permisiv. Orice tânără îşi găsește cu uşurinţă stilul propriu. Doar lipsa de inspirație poate fi o piedică în crearea ţinutelor originale urbane. Pentru mai multă inspiraţie poate fi folosit https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pantaloni-si-leggings, unde ai disponibile cele mai variate combinaţii.

Urban Fit pentru EL - pălării şi pantofi sport

Tendințele în materie de modă sunt generoase şi în cazul bărbaţilor. Sunt în trend cămășile lejere, blugii drepţi şi pantofii sport cu asortabilitate ridicată. Şi în cazul domnilor sunt recomandate ţinutele vibrante, bogate în culori sau cele cu imprimeuri supradimensionate.

Piesele iconice, precum jachetele din piele şi cămăşile în carouri continuă să fie de bază în garderobele domnilor. Acestea ajută la realizarea ţinutelor relaxante dar pline de farmec. În şifonierele bine organizate trebuie să se găsească cel puțin o pereche de pantaloni barbati negri. Aceștia sunt versatili şi ușor de integrat în outfit-uri impecabile. Pot fi purtați cu tricouri simple, cu bluze subțiri sau pulovere cu guler in V.

Ţinutele urbane în stilul anilor ‘90 sunt ușor de realizat cu puţină atenţie şi câteva accesorii cu personalitate. Curele cu catarame metalice, ochelarii aviator, ceasul cu brăţara din piele şi eşarfa în tonuri aprinse, pot fi elementele care te ajută să îţi pui amprentă asupra ţinutelor pe care le îndrăgeşti.

Ţineţi minte anul acesta este unul cu multe provocări şi în acelaşi timp permisiv. Hainele largi, care accentuează latura adolescentină sunt must-have-uri dacă vreţi să vă bucuraţi de o garderobă completă. Anul acesta este despre atitudine şi libertate de exprimare.

Batic femei tradițional: o frumoasă moștenire și un obiect fashion deosebit! (P)...
Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x