Căutare Live

(P) Un frigider profesional, caracteristici de top pentru toate unitățile de alimentație publică

Necesitățile de păstrare a alimentelor și băuturilor într-un restaurant, un bar sau o patiserie sunt mult mai complexe decât cele dintr-o bucătărie normală. În consecință, patronii și administratorii unor astfel de unități de alimentație publică sunt conștienți că trebuie să investească în echipamente HoReCa de cea mai bună calitate.

Necesitățile de păstrare a alimentelor și băuturilor într-un restaurant, un bar sau o patiserie sunt mult mai complexe decât cele dintr-o bucătărie normală

Iată care sunt cele mai inspirate alegeri pe care le pot face, atunci când au nevoie de un frigider profesional care să păstreze alimentele în cele mai bune condiții și, în același timp, să ofere avantajul unui consum redus de energie și al unei funcționări de durată!

Prin ce se remarcă cele mai de succes modele de frigider profesional?

În oferta magazinului online Fresco.ro se găsesc o serie de echipamente frigorifice care asigură un flux alimentar optim în bucătăriile profesionale. Ele se remarcă printr-o mare capacitate de depozitare, fiind potrivite atât pentru restaurante, patiserii, pizzerii și brutării, cât și pentru unități de catering sau fast food.

Iată care sunt cele mai apreciate modele de frigider profesional și de alte echipamente frigorifice pe care le puteți achiziționa chiar acum de la Fresco Expert!

• dulapurile frigorifice verticale sunt echipamente realizate integral din oțel inox și caracterizate printr-o capacitate mare de depozitare, fără să ocupe însă mult loc în bucătărie, datorită formei specifice;

• un dulap frigorific de patiserie este ideal pentru unitățile care vor să le ofere clienților produse mereu proaspete;

• mesele de lucru refrigerate au întrebuințări multiple. Ele reprezintă bancuri de lucru compacte potrivite atât pentru gătit, cât și pentru păstrarea alimentelor în toate bucătăriile profesionale;

• un abatitor, cunoscut și sub denumirea de blast chiller, se remarcă prin timpul scurt de care are nevoie pentru a răci și a congela alimentele;

• lăzile frigorifice mențin alimentele proaspete în permanență și sunt, la rândul lor, caracterizate printr-o mare capacitate de depozitare.

• o saladetă oferă întregul suport necesar pentru pregătirea alimentelor, permițând un acces simplu și rapid la toate ingredientele necesare în acest proces;

• un frigider profesional de băuturi este esențial în orice bar, restaurant sau terasă pentru păstrarea în cele mai bune condiții a apei, sucurilor sau berii;

• vitrinele pentru vinuri sunt dispozitive proiectate pentru depozitarea produselor la vedere, permițând un acces facil. Ele asigură servirea în cele mai bune condiții a unora dintre cele mai pretențioase băuturi;

• o vitrină pentru tapas și sushi reprezintă un tip de frigider profesional absolut necesar în toate unitățile în care se servesc astfel de alimente sensibile, pentru care prospețimea reprezintă o calitate esențială;

• camerele frigorifice oferă avantajul unui spațiu mare de depozitare, în condiții de maximă siguranță și igienă;

• mașinile care prepară cuburi și fulgi de gheață sunt, la rândul lor, echipamente esențiale pentru prepararea și servirea în cele mai bune condiții a unora dintre cele mai sofisticate cocktailuri.

Nu în ultimul rând, un frigider profesional trebuie însoțit și de accesorii și agregate pe măsură, care să garanteze o funcționare optimă timp îndelungat.

În oferta Fresco Expert veți găsi toate echipamentele frigorifice de care aveți nevoie, provenite exclusiv de la branduri recunoscute pe plan internațional, precum Electrolux Professional și Virtus Group GmbH. Alegeți produsele potrivite pentru propria afacere și vă veți felicita pentru decizia luată!

Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x