Căutare Live

Primul showroom virtual de ferestre și uși din Transilvania

HELIOS, companie producatoare de tâmplărie termoizolantă din PVC și aluminiu lansează pentru clienții și partenerii săi primul showroom virtual de ferestre, uși și culisante din Transilvania.

Primul showroom virtual de ferestre si usi din Transilvania.

Cu un portofoliu extins de produse din aluminiu și PVC, Helios vine în contextul economic actual în întampinarea nevoilor clienților săi punând la dispoziție posibilitatea de alegere a produselor dorite pe o platformă online. Clienții vor fi ghidați în acest tur virtual de catre unul din reprezentanții de vânzări Helios care va oferi consiliere și recomandări în funcție de nevoile funcționale și estetice ale clientului.

Showroomul virtual acoperă o gamă variată de produse din PVC și aluminiu, pornind de la gama economică până la gama premium. Pot fi văzute ferestre și uși realizate pe profile din PVC cu 5, 6 si 7 camere cu dimensiuni de profile de 70 mm, 76 mm si 88 mm. Din gama premium, clienții pot vedea ferestre și uși placate cu aluminiu, produse cu balamale ascunse, paneluri de uși cu design modern sau culisante din PVC sau aluminiu.

Primul showroom virtual de ferestre și uși din Transilvania

“Vânzarea de tâmplărie este o vânzare consultativă, clienții nu vor achiziționa acest tip de bunuri online ca și alte bunuri de larg consum. Orice casă are caracteristicile ei și evident niște nevoi de izolație termică și fonică sau diferite grade de securitate, în plus orice client are propriile lui alegeri estetice. De aceea am oferit posibilitatea de a vizualiza produsele noastre simultan cu discuția cu consilierul Helios de vânzări”, a menționat Bogdan Stauder, Director General Helios.

Primul showroom virtual de ferestre și uși din Transilvania

Procesul de vânzare pe această platformă virtuală este extrem de simplu pentru clienți: pe baza formularului din site ferestrehelios.ro, secțiunea showroom virtual, pot alege ziua și ora la care doresc să fie contactați de către un reprezentant Helios, apoi accesează în ziua stabilită link-ul shwroomului virtual simultant cu conversația telefonică sau aplelul video stabilit cu reprezentantul de vânzări.

Acesta îl va ghida prin tur și va oferi informații legate de produsele alese.

Platforma este disponibilă atât clienților finali cât și partenerilor revânzători Helios, care la rândul lor pot urma aceeași pași în procesul de vânzare.

Despre Helios

HELIOS înseamnă 400 de ferestre realizate pe zi, 15 ani de activitate, aproape 20.000 metri pătrați suprafață de producție, 200 de angajați și peste 500 de colaboratori în 8 țări.

HELIOS este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante de PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, complet automatizată.

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

Liniile de producție ultramoderne URBAN și RAPID, gestiunea atentă a calității, personalul calificat și colaborarea cu cei mai buni furnizori – Profine, Cortizo, Saint Gobain, Guardian, Roto și Winkhaus - sunt doar câteva din punctele forțe ale mărcii ce au generat success pe piața locală dar și cea europeană.

Helios exportă produse de PVC și aluminiu în țări ca Franța, Italia, Elveția, Belgia, Germania sau Austria.

Cât de murdar e capul de la duș și de ce ar trebui să-l speli cu bicarbonat de sodiu... Black Friday începe mâine seară pe Vivre.ro, cu zeci de mii de produse la reducere (P)...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri