Căutare Live

14 lucruri fascinante despre fumat

Părerea oamenilor despre fumat s-a schimbat dramatic în ultimul secol. Pe vremuri despre fumat se credea că este cool, sexy, bun pentru sănătatea ta şi pretutindeni oamenii se bucurau de acest obicei. Fumatul era promovat de sportivi consacraţi şi reclamele abundau la tv. Aproape că nu găseai scene într-un film în care personajul principal să nu traga dintr-o ţigară. Astăzi, despre fumat se crede că este un obicei care dă depenţă şi te ucide pe tine şi pe cei din jurul tău. Nu mai vezi nicăieri reclame deespre fumat şi nici nu mai vezi ce cineva fumând în spaţii publice închise.

Iată o listă cu lucruri fascinante despre fumat:

Despre fumat # 1: Cel mai vândut produs

Ţigările sunt cele mai vândute produse de pe planetă cu aproximativ 1 trilion (o mie de miliarde) de un unităţi anual. Cu venituri 400 de miliarde de dolari anual, industria tutunului este una dintre cele mai mari din lume.

Despre fumat # 2: Mai multă nicotină

Conţinutul de nicotină din mai multe mărci de ţigări este în creştere. Conform unor studii realizate de către Universitatea Harvard şi Departamentul de sănătate din Massachusetts cantitatea de nicotina din ţigările Camel, Newport şi Doral a crescut cu 11% între anii 1997-2005.Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro
VIDEO: Tinute la moda pentru Revelion 2012... Solutia de avarie pentru noaptea de Revelion: bona...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri