Aminteste-i partenerului tau de iubirea voastra!

Sa spui unei femei cu copii, sot si job full time sa nu uite sa fie sexy pentru omul iubit si sa organizeze in mod regulat si cine romantice, poate parea usor nerealist, mai ales in perioada aceasta de criza, insa nu-ti trebuie decat putina imaginatie pentru a intretine (sau reaprinde, dupa caz) romantismul si pasiunea relatiei cu partenerul.

Majoritatea cuplurilor au un loc al lor, strans legat de inceputurile relatiei lor: o terasa, o banca in parc, o faleza, o cafenea. The Stir spune ca e pacat sa lasam locul vostru special sa cada in uitare. Fa un dus, pune-ti o bluza nepatata de lapte, putin rimel si gloss, ia-l de mana si du-l intr-o vizita-surpriza in vechiul vostru loc, de care va leaga atatea amintiri comune.

Beti o cafea la terasa unde ati iesit la prima intalnire, cuibareste-te in bratele lui pe banca primului sarut, luati aceeasi inghetata de la acelasi chiosc din parcul prin care obisnuiati sa va plimbati si toate vechile emotii vor navali inapoi in sufletul vostru la fel de proaspete ca la inceput.

Rememorati impreuna inceputurile relatiei si spuneti-va tot ce v-a placut atunci si ce va place si acum unul la altul, ce v-a facut sa va indragostiti. Nu numai ca e o iesire pe care ti-o poti permite, atat ca timp cat si ca bani, dar va veti intoarce acasa indragostiti unul de altul ca-n prima zi.

Citeste si Sfatul Parintilor

FOTO: flickr.com

Ultimele știri