Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Bronzul cu henna: ziua a doua

Iata cum a decurs a doua zi petrecuta de Cristina Nic la salonul de frumusete.

"Am ajuns astazi la a doua sedinta, nu renunt eu asa usor! Fetele, la fel de dragute ca ieri, apropos, am uitat sa spun ca m-au intrebat si ieri daca servesc ceva...eu am spus apa, iar ele au insistat sa gust neaparat un ceai de menta (eu sunt anticeai) dar pentru ca ele pareau atat de convinse, am spus OK: un ceai foarte bun...cred ca cel mai bun pe care l-am baut (dar eu nu sunt mare consumatoare); astazi cand am ajuns fetele au intebat daca beau ceva si raspunsul meu a venit automat ...ceai de menta.

Sedinta in sine a fost ca prima, astazi in mod normal nu se mai aplica si gomajul, insa eu am vrut si astazi gomaj, pentru ca este foarte fin (tine loc si de tratament) si nu cred ca poate sa imi faca rau...nu este gomajul cu particule.

Am rugat sa se insiste pe zonele unde ieri am avut probleme. Am intrat la termocuverta si pentru ca astazi nu mai aveam niciun stres, (deja cred ca procesul este ok), m-am relaxat cele 30 minute, muzica este in surdina, totul este de bun simt si ok, dar nu va asteptati la luxul de la Ritz (din revista reiese ca te duci la un mare centru SPA, probabil e si doamna specialista in SPA cum sunt eu in ceai :) , sper sa nu se supere nimeni.

Am ajuns la dus....si inainte de a intra, d-na care se ocupa de mine mi-a spus ca astazi am sa fiu putin portocalie dar sa nu ma sperii ca in cateva ore trece ...uffff iarasi trebuie sa astept, dar e ok, acum cred.

M-am imbracat cu o bluza alba (au spus ca nu se ia pe haine) si am plecat. Saptamana viitoare mai fac doua sedinte si sper sa ajung la bronzul dorit.

Pe bluza nu s-a luat decat ffff putin, in zona de sub brat, cred ca am transpirat (deja am spalat bluza si a iesit) .

Intre timp portocaliul a disparut (nu era un portocaliu ca cel de la autobronzante, ci unul acceptabil), ieri bronzul era ca dupa o zi de plaja (eu am tenul mai inchis, genul Danei) nu ma inrosesc ma bronzez direct. Astazi bronzul (culoarea) este foarte fain ca dupa 3-4 zile de plaja".

Sursa: Dana Sota

Recomandari