Bucataria greceasca, printre delicatese si zei antici
Bucataria greceasca foloseste din belsug ulei de masline, cereale, peste, fructe de mare, iaurt si vin. Grecia este celebra prin varietatea sa de produse de patiserie, branzeturi si pentru numeroasele tipuri de paine si vin.
Publicat: Vineri, 19 August 2011, 00:00 |
Actualizat Sambata, 30 Iunie 2012, 01:58
Articolul continuă după reclamă
Dulciuri originale sunt prajiturile grecesti cu migdale, sirop si miere.
Moussakaua
Iaurtul insotit de mirodenii, lamai, usturoi sau castraveti poate fi servit ca si garnitura.
Nu lipsesc nici friptura de capra, souvlaki de porc, iepure la cuptor.
Revista Felicia
Secrete inedite pentru a-ti asigura frumusetea...
Desert: Chocolate Lava...
Înapoi la Homepage
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.