- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Tot ce trebuie sa stii este sa aplici cateva trucuri pentru a obtine o varianta frageda si pufoasa:
Secretul numarul 1: Inainte de a gati ouale, adauga putin lapte sau smantana lichida si amesteca bine. Cu cat vei incorpora mai mult aer, cu atat mai pufoasa va fi omleta. Daca folosesti smantana lichida sau lapte, ai grija sa nu pui prea mult, pentru a nu o incarca prea tare si a pastra gustul de ou.
Secretul numarul 2: Coace ouale la foc mediu spre mic. Daca adaugi legume, bucati de carne sau alte ingredient, asteapta intai ca omleta sa se gateasca putin. Presara-le pe deasupra si asteapta ca toate ingredientele sa se aseze. Pune un capac si lasa sa se patrunda bine la foc mic. Iti va iesi o omleta pufoasa si umeda.
Secretul numarul 3: Daca iti plac omletele cu branza, alege mozarella de buna calitate. Ii va da textura aceea usor elastica pe care o cauti.
Foto: macheesmo.com
Cariera ta in televiziune incepe la Intact Media Academy... Colierul tribal, un accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca...