Cel mai util truc! Cum îți cureți parbrizul de gheață

Temperaturile scăzute aduc mai multe griji pentru șoferi. Aceștia nu trebuie să fie atenți doar la drum, ci trebuie să acorde mai multă atenție îngrijirii autoturismului. 

Temperaturile scăzute aduc mai multe griji pentru șoferi. Aceștia nu trebuie să fie atenți doar la drum, ci trebuie să acorde mai multă atenție îngrijirii autoturismului.

Una dintre principalele probleme ale conducătorilor auto este depunerea gheții pe parbriz. Trebuie să știți că este necesar să folosiți o soluție specială pentru a o curăța, altfel riscați să vă deteriorați parbrizul.

Una dintre cele mai eficiente soluții pentru curățarea stratului de gheață este una ieftină pe care o puteți prepara acasă.

Aveți nevoie de două treimi alcool sanitar şi o treime apă, la care adăugați o cantitate mică de detergent de vase. Pulverizați apoi pe geamurile mașinii.

În același timp, știm că umezeala din interior cauzează aburirea. Pentru a elimina aerul umed din mașină, o soluție ar fi un săculeţ umplut cu nisip special pentru litiera pisicii, care atrage umezeala şi al cărui efect se observă în câteva zile.

Ultimele știri