Ingrediente:
- 175g de unt moale;
- 85g de zahar;
- ½ lingurita extract de vanilie;
- 225g de faina;
- 75g de fistic;
- 75g de merisoare uscate.
Mod de preparare:
1. Se amesteca untul, zaharul si vanilia cu o lingura de lemn. Se adauga faina, apoi fisticul si merisoarele - s-ar putea sa fie nevoie sa-ti folosesti mainile in aceasta etapa a retetei, ca sa framanti amestecul pana se obtine un aluat. Se imparte aluatul in jumatate si se modeleaza fiecare bucata intr-un cilindru cu diametrul cam de 5cm. Se infasoara in folie alimentara, apoi se da la rece 1 ora sau se congeleaza pana la 3 luni.
2. Se incinge cuptorul la 180° C/ gaz 4. Se taie aluatul in felii groase de 1 cm, se pun feliile pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 12-15 minute. Se racesc complet pe tava.
Citeste si Good Food!
Cele mai bune cocktail-uri din fructe... VIDEO! Spania: Un magazin a oferit imbracaminte gratuita clientilor dezbracati...