- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
300g crema de lamaie (sau budinca de vanilie)
coaja rasa de la 1 lamaie
300ml de smantana lichida (pentru frisca)
25g de biscuiti crocanti cu lamaie, plus extra pentru servit
Mod de preparare:
1. Se asaza intr-un bol mare doua treimi din crema de lamaie, coaja de lamaie si smantana lichida si se bate totul cu mixerul pana isi tine forma. Se toarna deasupra restul de crema de lamaie si se imparte in sase castroane sau pahare mici - astfel, crema de lamaie de deasupra se va amesteca putin cu crema cu frisca. Se asaza paharele pe o tava mica. Se acopera totul cu folie alimentara si se lasa la congelator pana aproape de servire.
2. Se pun biscuitii intr-o punga de plastic rezistenta si se faramiteaza trecand cu sucitorul peste punga. Inainte de servire, se scot paharele din congelator (continutul ar trebui sa fie foarte rece, dar inca cremos), se presara cu firimituri de biscuiti si se servesc.
Citeste si alte retete interesante numai pe Good Food!