Nu exista intamplari in Univers. Nu stiam ce scrie pe tabletele de ciocolata atunci cand le-am luat din magazin, fiind alese dupa criteriul "asta are cel mai mare procent de cacao".
O capsuna cu pistrui si cu fes micut, verzui... ei bine, eu am folosit cam sase-sapte.
Am simtit ca desertul acesta are nevoie de o baza. Am ales una simpla de tot: biscuiti din cei mai simpli, pe care i-am zdrobit bine.
Am amestecat biscuitii cu smantana dulce (doua linguri de smantana la patru linguri de biscuiti zdrobiti) si am obtinut un soi de aluat consistent dar moale, nu foarte fin (au ramas in el bucatele de biscuite). Am pus baza pe o farfurie, cu ajutorul unei forme pentru patiserie.
Am topit ciocolata la baie de aburi si am amestecat-o cu doua linguri de smantana dulce.
Am batut niste frisca (cam doua cani pline) si am amestecat jumatate din ea cu ciocolata, racita intre timp.
Am mixat capsunile cu doua linguri de zahar.
Le-am amestecat cu restul de frisca.
Folosindu-ma de aceeasi forma am asezat spuma de ciocolata si spuma de capsuni peste baza din biscuiti. Daca vreti sa va fie mai usor, lasati spumele in frigider o jumatate de ora.
citeste revista Felicia
Spanacul - sanatatea este verde... Nu-ti mai amintesti nimic dupa o betie. Ce faci?...