FOTO! O adolescenta a fost mutilata de vopseaua de par

O adolescenta din Marea Britanie a fost mutilata de o alergie severa cauzata de vopseaua de par. Aceasta a lasat-o aproape oarba pe tanara de 16 ani.

Bethany Rodd s-a asigurat ca vopseaua nu contine para-fenilendiamina, substanta despre care se credea ca este cauza alergiilor. Totusi, tanara s-a aflat la un pas de moarte din cauza vopselei.

Adolescenta a marturisit ca a testat produsul inainte si ca nu a avut vreo reactie adversa. Insa, la o saptamana dupa utilizare, a simtit o senzatie de arsursa la nivelul scalpului, iar fata a inceput sa i se umfle. A fost dusa de urgenta la spital, unde a primit tratament medical.

"Problema este ca o persoana poate sa isi vopseasca parul ani de zile fara a avea vreo reactie adversa, iar alergia sa se declanseze subit. Corpul devine sensibil la ingredientele vopselei si poate reactiona in acest fel", a spus Paul Farrant, medic dermatolog.

Numarul tinerelor care fac alergii de la aceste produse a crescut ingrijorator in ultima perioada. Mai mult, Tabatha McCourt, in varsta de 17 ani, a murit la 20 de minute dupa ce si-a aplicat vopseaua pe par.

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: theargues.co.uk

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri