Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Frumusete la minut: Produse cosmetice cu efect imediat!

Stiai ca exista produse care te pot face frumoasa pe loc? Par stralucitor, buze pline, bust ferm, ten neted ca la 20 de ani pot fi obtinute cu ajutorul unor pomezi pe care industria cosmetica le clasifica drept produse cu efect instant. Dar, ca orice minune, nu tin decat o noapte.

Totusi, organismul nu poate fi pacalit. Daca pe moment ridurile se intind, este pentru ca substante precum botox intra in straturile superficiale ale pielii, umplu ridurile, netezesc si te fac mai tanara cu 20 de ani.

E adevarat ca-ti vei simti fata rigida, totusi fara efectele exagerate ale injectiilor cu toxina botulinica, cand ajungi sa zambesti doar cu sufletul, ca buzele nu te mai ajuta.

Insa daca nu vei folosi zilnic produsele respective, sub forma unui tratament intensiv, dupa ce efectul fiolei de serum va fi trecut, epiderma se va relaxa, ridurile se vor redesena.

Vei fi un fel de Cenusareasa moderna, ferma, neteda, desavarsita, dar din pacate, cand magia se va incheia, vei purta tot rochia ta ponosita de dinainte.

Numai ca la bal (nunta, botez, noaptea de Revelion, intrunirea de 20 de ani cu colegii de facultate etc.) vei arata fabulos, fara sa recurgi la chirurgie estetica sau tratamente indelungate.

Citeste si Revista Felicia!
Foto: tumblr.com

Recomandari