Căutare Live

Mancarea electrificata, o noua metoda de a da gust preparatelor culinare

Un student japonez a creat o noua metoda de consum a alimentelor care sunt electrificate pentru a avea un gust mai bun, informeaza Daily Mail.

Procedeul a fost folosit initial pentru limonada. Aceasta este pusa intr-un pahar special conectat la curent ce are un buton cu care se regleaza intensitatea impulsurilor electrice si un cablu conductor care este legat de un pai. Bauta in acest fel, limonada are un gust mai acru si mai sarat.

Aceeasi tehica a fost folosita si pentru consumul de brinza. In acest caz, cablul electrificat este lipit de furculita, dar gustul nu mai este atat de diferit, asa cum se intampla la limonada.

Noua metoda de consum a alimentelor ar putea fi utila pentru persoanele care sufera de boli de inima si de diabet pentru ca le permite sa consume alimente cu gust fara sa fie folosite ingrediente care le sunt interzise.

Foto: YouTube

Viteza cu care manaca ar putea-o ucide pe o fetita de trei ani... Fetele care joaca fotbal sunt mai expuse riscului de accidentare...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri