Căutare Live

Mergem cu toată familia, da? ZURLANDIA, festivalul pe care nu ai voie să îl ratezi! Vino şi tu pe cel mai mare teren de joacă pentru părinţi şi copii. Gaşca Zurli asigură distracţia!

Festivalul Familiei Zurlandia va avea loc pe Domeniul Ştirbey în perioada 17-18 iunie 2017. În cele două zile, de dimineaţă până seara, copiii şi părinţii se vor bucura de zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocări, ateliere şi activităţi create de o echipă care şi-a propus să organizeze cel mai mare festival dedicat familiei până acum, în România.

Festivalul Familiei Zurlandia va avea loc pe Domeniul Ştirbey în perioada 17-18 iunie 2017. În cele două zile, de dimineaţă până seara, copiii şi părinţii se vor bucura de zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocări, ateliere şi activităţi create de o echipă care şi-a propus să organizeze cel mai mare festival dedicat familiei până acum, în România.

Ce alte surprize vă aşteaptă în acest weekend aflăm din clipul de mai sus!

Zurli este un brand 100% românesc, creat pe nevoile copiilor din România. Gașca Zurli a transformat ideea de educație într-un spectacol al imaginației. Prin poveștile spuse, personajele Zurli explică celor mici lumea din jur pe înțelesul lor.

Fii în trend în ziua MARELUI "DA"! Ultima "fiță" în materie de verighete! Bijuterii din jad, ceramic... Cum te prinzi că urmează să te părăsească! Semnele acestea nu mint niciodată!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri