Live acum
Prime Time 20:00iUmor

O mama a refuzat tratamentul pentru cancer, ca sa-i traiasca bebelusul. Acum sunt bine amandoi

Unei femei din Marea Britanie i s-a indeplinit dorinta dupa multi ani de incercari: a ramas insarcinata. Insa bucuria nu a durat prea mult, deoarece Universul a decis sa o puna la incercare. A aflat, la scurt timp dupa fericita veste, ca are cancer. O situatie fara precedent, in care avea de ales intre viata ei si cea a copilului...

Jo Powell si sotul ei, Richard, au fost extraordinar de bucurosi sa afle ca vor deveni parinti, dupa ani lungi si grei de tratamente costisitoare si obositoare. Insa viata a pus-o la incercare pe Jo, care a aflat la scurt timp ca are cancer. Medicii i-au spus ca trebui sa se apuce cat mai repede de tratament, altmiteri va muri. In plus, femeia, pentru a-si salva viata, trebuia sa renunte la copil. Insa femeia, in varsta de 41 de ani, nici nu a vrut sa auda de asa ceva.

"Cand am auzit ca am cancer, primul meu gand a fost ca nu voi putea pastra copilul. Era ca un cosmar, mai ales ca eu si sotul meu am incercat ani buni sa ajungem in acest punct. Nu as fi renuntat la copil pentru nimic in lume. Chiar daca nu supravietuiam, macar stiam ca voi aduce o noua viata pe Pamant", a dezvaluit Jo, citata de Daily Mail.

Insa actul ei plin de curaj a fost rasplatit. "A fost ca la loterie", a mai spus femeia. Din care, pare-se, a iesit castigatoare. Nu numai ca a dus pe lume un baietel sanatos, dar medicii i-au spus si ca a scapat de cancer. "Sunt cea mai norocoasa femeie din lume", a conchis Jo.

Foto: dailymail.co.uk

Recomandari