Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Opt metode de a agata o femeie

Iti place o fata si nu stii cum sa ii spui acest lucru? Ai vrea sa intri in vorba cu ea dar nu stii cum? Iata cateva metode!

1. Sinceritatea dezarmanta

Iti amintesti celebra replica a lui George Constanza din Seinfield? „Ma numesc George, sunt somer si locuiesc cu parintii." Daca el a reusit, poti sa reusesti si tu. Ai grija doar sa vorbesti cu zambetul pe buze. In cazul in care e oripilata, poti sustine ca a fost o gluma.

2. Cere ajutorul!

Femeile fac asta de multa vreme, asa ca si tu ai putea profita de bunavointa lor. Doar alege un domeniu in care sa „ai nevoie de ajutor" si la care ele sa se priceapa. Moda este unul din aceste domenii. Ai putea sa o intrebi cum iti sta un tricou sau daca pantofii iti vin bine.

3. Alege-ti locul cu grija!

E mult mai usor sa initiezi o discutie cu ea daca aveti despre ce vorbi. De aceea barbatii timizi nu merg in cluburi sau discoteci, ci la galerii de arta de exemplu. Acolo pot sparge gheata mai usor, pentru ca au subiecte de discutat.

4. Adauga un semn al intrebarii!

Daca nu mai stii ce sa spui, alege ultima fraza pe care ea a spus-o despre munca sau despre orice alt domeniu si transform-o intr-o intrebare.

5. Alege-ti cu grija prietenii!

Sunt unii prieteni care te ajuta sa cuceresti si altii care te impiedica sa faci acest lucru. Cand vrei sa cuceresti, e bine sa iei cu tine prieteni care sunt casatoriti. Ei nu constituie o amenintare si ea va crede ca daca ai prieteni responsabili tot asa esti si tu.

6. Exerseaza!

Prima intalnire e ca o auditie: ea isi joaca rolul, tu ti-l joci pe al tau. Cu cat esti mai familiar cu acesta, cu atat te vei simti mai bine si vei avea mai mult succes.

7. Compenseaza!

Daca nu te descurci sa-i vorbesti fata in fata, utilizeaza telefonul pentru a o suna sau a-i trimite SMS. Emotiile ar trebui sa fie mai mici aici.

8. Asculta!

In loc sa te concentrezi pe „ce ar trebui sa spun" sau „cum sa o fac sa rada", fii atent la ce spune si s-ar putea sa dai un raspuns spontan care sa o impresioneze.

Foto: thewondrous.com

Recomandari