Căutare Live

Patru semne ca este bun la pat

Cand ai un nou iubit de care esti foarte atrasa fizic ai vrea sa stii daca este timpul sa duceti relatia la nivelul urmator si daca este bun la pat.

Portalul Gal Time a identificat semnele pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand vrei sa iti dai seama ce performante ar putea avea noul tau iubit in dormitor.

1.Este un gentleman. Trebuie sa fie gentleman si sa iti deschida usa cand mergeti la restaurant, sa te intrebe cum ti-ai petrecut ziua si sa nu uite atunci cand ai o problema sau lucrezi la un proiect important. Daca este un gentleman in afara dormitorului, va fi la fel si in momentul in care se stinge lumina.

2.Stie cum sa te atinga. Un barbat alaturi de care merita sa ramai mai mult timp nu apreciaza senzualitatea numai atunci cand vine vorba de sex. Este important sa te atinga pe maini atunci cand luati cina sau sa te tina de mana cand va plimbati in parc.

3.Nu se grabeste. Barbatii care sunt mai interesati de trupul tau decat de tine ca persoana sunt foarte grabiti si vor sa ajunga cat mai repede in dormitor. Un barbat care chiar este interesat sa aiba o relatie de lunga durata cu tine nu te va presa sa intretineti relatii sexuale cat mai repede.

4.Nu este egoist. Unii barbati nu se gandesc decat la ei insisi. Daca atunci cand va vedeti la sfarsitul zilei nu este preocupat decat sa manance si sa se uite la televizor, ca si cum nu te-ar observa, va face acelasi lucru si in intimitate. In timpul sexului va fi preocupat doar de cum se simte el.

Foto: hepta.ro

Trei metode simple de a pastra florile proaspete mai mult timp... Afla ce cred barbatii despre nuanta ta de ruj!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri