Ingrediente:
- o lingura ulei vegetal;
- doua linguri seminte de mustar;
- o lamaie mica, taiata;
- o cana de orez cu bobul lung;
- sare mare si piper;
- o lingura pasta de curry;
- o cana lapte de cocos neindulcit;
- un cartof dulce;
- o conopida mica, taiata florete;
- o cana naut din conserva, scurs si clatit;
- coriandru proaspat.
Preparare:
1. Incalzeste o lingura de ulei de masline la foc mediu. Adauga seminte de mustar si o jumatate de ceapa si gateste, amestecand mereu, pana cand ceapa se inmoaie, timp de 3 minute. Adauga orez si amesteca bine. Pune si o cana si jumatate de apa, asezoneaza cu sare si piper si adu in punctul de fierbere. Acopera si redu focul, gateste pana cand apa este absorbita si orezul este moale, cam 15 minute. Ia de pe foc si tine deoparte 5 minute.
2. Intre timp, incalzeste doua linguri de ulei la foc mediu. Adauga ceapa si gateste timp de 3 minute. Adauga pasta de curry si mai amesteca timp de un minut. Pune si laptele de cocos si o cana de apa si tine pe foc pana da in clocot. Adauga cartoful dulce si conopida si asezoneaza cu sare si piper. Redu focul si fierbe timp de 10-15 minute, pana cand legumele se inmoaie.
3. Adauga nautul si creste iar temperatura. Fierbe pana cand scade lichidul, timp de doua minute. Serveste cu coriandru proaspat.
Foto: guiltlesscooking.com
Vezi ce presupun sedintele de infrumusetare de cinci stele!... FOTO! Suri Cruise, alintata in continuare de catre parintii ei...