- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente (4 portii):
400 grame morcovi;
100 grame fistic;
50 grame stafide;
3 linguri zeama lamaie;
doi catei de usturoi zdrobiti;
1/2 lingurita paprika;
1/2 lingurita praf cumin;
1/4 sfert lingurita scortisoara;
1/8 lingurita de piper cayenne;
doua linguri ulei masline;
cateva fire de patrunje;
sare, piper.
Preparare (30 minute):
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade, apoi, cand a ajuns la aceasta temperatura, pune la copt fisticul, pentru 8-10 minute. Scoate-l apoi, lasa-la sa se mai raceasca si taie-l in bucati mai mici.
Intre timp pune la fiert un vas cu apa si adauga la fiert morcovii, curatati de coaja si taiati in patru. Fierbe-i 3-4 minute si la finala adauga si stafidele. Scurge bine de tot.
Intr-un bol amesteca zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, cuminul, paprika, scortisoara si piperul cayenne. Adauga sare si piper, apoi toarna uleiul de masline, putin cate putin, amstecand.
Dupa ce ai obtinut dressingul adauga morcovii usor fierti si fisticul copt. Pofta buna!
Foto: marthastewart.com
Top 10 greseli in alimentatia copiilor (II)... VIDEO! Testele pe animale, un scenariu periculos...