Ingrediente (4 portii):
- o ceapa medie, tocata marunt;
- un morcov mediu, taiat rondele;
- doua tulpini de telina, taiate rondele;
- 5 catei de usturoi presat;
- 4 cani de supa de legume;
- doua salate verzi;
- 100 grame de rosii tocate;
- doua linguri de oregano proaspat (sau doua lingurite oregano uscat);
- o lingurita de rozmarin proaspat (sau jumatate lingurita uscat);
- 400 grame boabe de fasole fiarta;
Preparare:
Turnati intr-o oala 5 linguri din supa de legume, apoi sotati ceapa, telina si morcovii pentru 5 minute, la foc mic, amestecand continuu. Dupa acest interval adaugati usturoiul si amestecati inca un minut.
Adaugati apoi restul de supa, salata taiata fasii si rosiile. Tot acum puneti si oregano si rozmarinul. Continuati apoi sa fierbeti la foc mic, timp de 30 de minute iar dupa acest timp adaugati fasolea fiarta, sare, piper si mai tineti doar un minut.
Pofta buna!
Foto: livingflavour.com