Căutare Live

Reteta de post: Avocado cu tabbouleh

Tabbouleh (salata libaneza pe baza de patrunjel) traditional contine si grau zdrobit, care nu poate fi mancat crud; si se intinde pe lipie, un alt aliment exclus din dieta „raw". Aici e combinat cu avocado, care e foarte satios si, in plus, merge perfect cu ceapa si rosii (amatorii de guacamole stiu de ce).

Ingrediente:

1 avocado
¼ ceapa, tocata marunt
1 rosie
1 legatura de patrunjel, tocata
½ lingura ulei de masline
zeama de la ½ lamaie

Preparare:

1. Avocado se spala, se taie pe jumatate, apoi i se inlatura samburele. Rosia se taie in doua, cu o lingurita se scot samburii, apoi pulpa se taie in bucatele.

2. Pentru tabbouleh se amesteca intr-un bol rosia, ceapa, patrunjelul, uleiul si sucul de lamaie. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.

3. Jumatatile de avocado se umplu cu tabbouleh.

Citeste si Good Food Romania!

Gelozia se manifesta diferit la barbati... VIDEO! Cum pacalim senzatia de foame...
Ultimele știri