Ingrediente:
- 3 cepe rosii;
- 250g de mazare fiarta;
- 3 ardei grasi galbeni;
- 2 fire de praz;
- 1 salata iceberg;
- 6 cartofi albi;
- 2 pahare de bors;
- sare, piper, busuioc, tarhon;
- 2 linguri de ulei de masline;
Mod de preparare:
1. Prazul si ceapa rosie se taie in rondele subtiri. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se prajesc rondelele, pana se inmoaie, apoi se adauga ardeii grasi tocati marunt.
2. Cartofii se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare. Jumatate din cantitate se pune peste prajeala si se adauga mazarea fiarta.
3. Intregul amestec se raceste si se da prin blender, impreuna cu apa fiarta si condimentele.
4. Intr-o cratita se pune amestecul din blender, apa daca mai este necesar, restul de cartofi fierti, salata verde rupta marunt, busuioc, tarhon si piper verde.
5. Se lasa pe foc inca 7-8 minute, la foc mic.
Se poate servi cu putina smantana.
Foto: tasty-yummy.com
Debenhams va lansa dresurile "invizibile"... Vezi machiajul care te intinereste garantat!...