Ingrediente:
- un catel de usturoi sfaramat;
- o cana gem de piersici;
- doua linguri ulei de masline;
- o lingura si jumatate de sos soia;
- o lingura praf de mustar;
- ¼ lingurita piper cayenne;
- o lingurita sare;
- ¼ piper proaspat macinat;
- 4 bucati de piept de pui;
- 4 piersici coapte, taiate in 4.
Preparare:
1. Pregateste grill-ul, avand grija ca temperatura sa nu fie foarte ridicata, pentru a nu arde carnea. In tr-un bol de marime medie, amesteca gemul de piersici, usturoiul, uleiul de masline, sosul soia, mustarul, piperul caynne, sare, piper negru si amesteca bine.
2. Sareaza si pipereaza carnea de pui si pune-le cu pielea in jos, pe grill. Intoarce-le de pe o parte pe alta si mai pune putin sos pe carne. Spre final pune si jumatati de piersica la rumenit. Serveste puiul glazurat cu bucatile de piersica.
Foto: sweetpeaskitchen.com
Milkshake racoritor, plin de vitamine!... Cateva lucruri interesante despre pisici...