Ingrediente
- 6 carnaciori de calitate, fara pielita;
- 1 lingurita de seminte de fenicul;
- 250g de ciuperci, feliate;
- 150ml de vin rosu;
- 2 borcane de sos cu rosii si legume;
- 300g de paste penne;
- parmezan ras, pentru servit.
Mod de preparare
1. Se incalzeste o tigaie mare, se faramiteaza in ea carnea de la carnaciori si se adauga semintele de fenicul (nu e nevoie sa se adauge ulei). Se prajeste cateva minute pana cand se rumeneste, amestecand bine pentru a rupe carnea in bucatele cat mai mici.
2. Se adauga ciupercile si se prajesc pentru cateva minute pana cand incep sa se inmoaie. Se adauga amestecand vinul si se lasa la fiert un minut, apoi se adauga sosul de rosii si se fierbe un pic.
3. Intre timp, se fierb pastele. Cand sunt gata, se scurg si se adauga peste sos. Se amesteca bine pana cand pastele sunt complet acoperite, apoi se impart pe patru farfurii. La sfarsit, se presara parmezan.
Citeste si alte retete interesante pe Good Food!
Labradorul - cainele care nu te lasa la greu... FOTO! Dezastru culinar - cele mai bizare torturi!...