Ingrediente
visine
branza de vaci (urda)
lapte condensat
vanilie
zeama de lamaie
Preparare
La 300 de grame de urda, respectiv 300 de grame de branza de vaci, folosim o cutie de lapte condensat si cate o cana de visine. Turnam laptele condensat peste branza (urda o stropim cu zeama de lime, iar branza de vaci o presaram cu seminte de vanilie).
Mixam branza (vorbim aici despre fiecare tip de branza) doar cu laptele. Jumatate din cantitatea de branza o combinam atat cu laptele, cat si cu visinele. In acest moment puteti pune rom, brandy sau sherry in compozitia cu visine, pentru extra aroma.
Vom obtine cate doua spume (alba cu aroma de lime, alba cu aroma de vanilie, roz cu aroma de visine, roz cu aroma de rom si visine). Punem apoi spumele in pahare, in straturi, le decoram cu menta si busuioc si le lasam in frigider, sa se raceasca.
Citeste si Revista Felicia
Reteta: clatite cu dovlecel... VIDEO! GSP aduce in premiera in Romania, prima enciclopedie 3D pentru copii!...