Ingrediente (4 portii):
4 fileuri de cod a cate 250 de grame;
doua linguri ulei masline;
o jumatate lingura otegano uscat;
o legatura de patrunjel, tocata fin;
un ardei iute curatat de seminte si tocat;
doua lamai verzi;
sare, piper.
Preparare (30 minute):
Se spala bine fileurile de peste apoi se sterg cu un prosop de hartie, pentru a se absorbi excesul de apa. Se ung apoi cu ulei de masline si amestecati intr-un bol oregano, patrunjelul si ardeiul iute. Presarati sare si piper pe peste apoi adaugati deasupra fiecarui fileu din amestecul de ierburi.
Se pun apoi cele patru fileuri pe o tava in cuptorul preincalzit la 220 de grade. Taiati lamaile verzi in jumatate si puneti-le in cuptor, langa peste. In 7-8 minute pestele se va face iar la final serviti fileurile alaturi de lamaile coapte.
Pofta buna!
Foto: flickr.com
Afla mai multe despre cosmeticele cu filtru UV!... VIDEO! Cum alegem salteaua potrivita...