Antena Căutare

Reteta zilei: cod la cuptor cu oregano, patrunjel si chilli

Reteta de astazi este realizata pe baza carnii albe de cod - de preferat codul proaspat. Iar in combinatie cu ardeiul chili codul poate deveni mai gustos decat este el insusi, preparat simplu.

Ingrediente (4 portii):

4 fileuri de cod a cate 250 de grame;

doua linguri ulei masline;

o jumatate lingura otegano uscat;

Articolul continuă după reclamă

o legatura de patrunjel, tocata fin;

un ardei iute curatat de seminte si tocat;

doua lamai verzi;

sare, piper.

Preparare (30 minute):

Se spala bine fileurile de peste apoi se sterg cu un prosop de hartie, pentru a se absorbi excesul de apa. Se ung apoi cu ulei de masline si amestecati intr-un bol oregano, patrunjelul si ardeiul iute. Presarati sare si piper pe peste apoi adaugati deasupra fiecarui fileu din amestecul de ierburi.

Se pun apoi cele patru fileuri pe o tava in cuptorul preincalzit la 220 de grade. Taiati lamaile verzi in jumatate si puneti-le in cuptor, langa peste. In 7-8 minute pestele se va face iar la final serviti fileurile alaturi de lamaile coapte.

Pofta buna!

Foto: flickr.com

Afla mai multe despre cosmeticele cu filtru UV!... VIDEO! Cum alegem salteaua potrivita...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x