Ingrediente (4 portii):
patru cotlete de porc;
o mana de cimbru proaspat;
un catel de usturoi;
coaja si zeama de la o lamaie;
o lingura de ulei de masline;
sos pesto;
sare si piper negru macinat.
Preparare (30 minute):
Se toaca fin cimbrul, alaturi de sare, intr-un mojar, apoi se adauga catelul de usturoi, o lingurita de piper negru si se piseaza din nou. Se pune apoi uleiul de masline, dar si zeama si coaja de la o lamaie.
Se ung apoi cotletele de porc cu acest amestec si se lasa 10 minute, la marinare. Dupa acest interval punet cotletele la gatit intr-o tigaie grill sau pe gratar. Aveti grija sa se gateascape ambele parti, dar sa nu se arda. In mod normal un cotlet de porc de grosime medie se face cam in 7-8 minute pe o parte, la foc mediu spre mare.
Cand carnea s-a facut si este inca frageda puneti sos pesto cu lingurita peste cotlete si serviti totul alaturi de o salata mixta sau cu cartofi piure sau copti in coaja.
Pofta buna!
Foto: busymomrecipes.com
Cremele naturale pot fi folosite pe orice zona a corpului... Psihologii avertizeaza: Copiii certati, predispusi la gesturi dramatice...