Ingrediente (4 portii):
800 grame de carne de vita tocata, fara grasime;
doua lingurite de sare;
1/4 lingurita de piper negru;
patru felii de cascaval inchis la culoare;
patru chifle proaspete;
doua rosii feliate;
8 frunze de salata;
o ceapa rosie, taiata felii.
Preparare:
Preincalzeste o tigaie grill sau o tigaie normala, la foc mediu insa. Amesteca apoi carnea tocata de vita cu sare si cu piperul, apoi formeaza cumana patru chiftele plate din aceasta cantitate.
Pune apoi burgerii pe tigaie, 4-6 minute pe fiecare parte pentru a fi facuti mai in sange sau 9-11 minute pe fiecare parte pentru a-i face bine de tot.
Adaugati pe fiecare burger cate o felie de cascaval exact in momentul in care intoarceti pe cealalta parte fiecare burger. Cand s-au facut burgerii, pune fiecare bucata pe cate o jumatate de chifla, cu partea cu casacavalul topit in sus, apoi asterne deasupra felii de rosii si cate doua frunze de salata. Pune "capacul" din cealalta jumatate de chifla.
Pofta buna!
Foto: marthastewart.com
Sfaturi: cum sa ai jobul perfect... VIDEO! Justin Bieber, tras pe dreapta de un politist...