- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente:
- 2 ardei grasi galbeni, taiati in bucati;
- 2 cepe rosii, taiate in bucati;
- 2 dovlecei medii, taiati in felii groase;
- 1 vanata mare, taiata cuburi;
- 1 lingura ulei de masline;
- 85g feta;
- 1 ou;
- 200ml iaurt grecesc;
- 700g sos de tomate;
- 2 linguri de oregano proaspat taiat sau 2 lingurite uscat.
Preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 200ºC. Se pun legumele intr-o tava mare, se stropesc cu ulei, se asezoneaza si se baga la cuptor timp de 25 de minute, pana se fragezesc.
2. Se paseaza feta cu ajutorul unei furculite si se amesteca cu oul, iaurtul, sare si piper. Cand legumele sunt gata, se pun intr-un vas de iena si deasupra se toarna sosul de tomate, toppingul cremos si se presara oregano. Apoi se incalzeste cuptorul la 220ºC si se coace timp de 20-25 de minute, pana ce toppingul capata o nuanta aurie.